Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Quimby : Family Tugedör PLUSSZ

Quimby - Quimby : Family Tugedör PLUSSZ

Tavaly december 6-án jelent meg a Quimby 15. születésnapja alkalmából készült cd és dvd válogatás Family Tugedör címmel. A „Család” egy évvel a megjelenés után ismét együtt talált ki valamit, amivel kellemes órákat, sőt jelen esetben napokat szerezhet az őket kedvelőknek.

Most Múlik Pontosan

Ugyanis november 2. és 3. Quimby – Family Tugedör plussz címmel két napos fesztivált rendez a zenekar az Almássy Téri Szabadidőközpontban. A rendezvény alapötlete abból adódik, hogy a Quimby hat tagja más zenekarokban is közreműködik, és a művészet más ágaiban is jeleskedik, így a társ zenekarokat végig vonultató fesztiválon lesz még ékszer és festménykiállítás (Kiss Tibor, Kárpáti Dódi, Mikuli Feri), filmek, one-man show, Lívius által prezentálva és természetesen véget nem érő jamelések.

Az Almássy Téri Szabadidőközpontban tehát a Quimby zenekaron kívül a következő zenekarok hallhatóak majd:Dalok a konyhából, Szilárd, Üllői Úti Fuck, Realistic Crew, Nigaz, Marlboro Man, A kutya vacsorája, Ludditák és a Pékség. Az összesen tíz fellépő zenekar külön színpadképpel és programmal készül a fesztiválra.
A fesztivál érdekessége még, hogy egy különleges vizuális világ dekorálja majd az épület belsejét. Ez már csak megkoronázása a kulturális egyvelegnek, amelyben a beszélgetések, a kiállítás megnyitók, a különleges zenei élmények, és természetesen a Quimby játsszák a főszerepet.

2007. 10. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2007. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Quimby : Family Tugedör PLUSSZ cikk képei
Quimby - Quimby : Family Tugedör PLUSSZQuimby - Quimby : Family Tugedör PLUSSZ