Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williamst akarja a Westlife

Westlife - Robbie Williamst akarja a Westlife

Robbie Williams valószínűleg kapott vagy három infarktust, amikor meghallotta Nicky Byrne nyilatkozatát. A Westlife frontembere éppen az együttes terveiről beszélt egy interjúban, amikor kibökte: szeretné leszerződtetni Robbie Williamst.

Elkezdett dolgozni új albumán a Westlife, első lépésként pedig egy igen érdekes nyilatkozatot tettek. Bejelentették ugyanis, hogy szeretnék bevenni a csapatba Robbie Williamst.

Nicky Byrne az angol Heart FM rádióban kijelentette: „Nincs szükségünk a sikerhez Brian McFaddanre. Ő akár elmehetne a Take Thatbe, Robbie Williams pedig ennyi erővel csatlakozhatna hozzánk”.

Westlife - Robbie Williamst akarja a Westlife

Nicky Byrne nagy valószínűséggel csak viccelt, bár az sem lenne meglepő, ha a fiatalember komolyan gondolná a dolgot. A Westlife ugyanis az egykori producer, Ronan Keating (Boyzone) távozása után teljesen ötlettelen és nagyon rosszul irányított együttessé vált, ez vezetett az egykor profi gárda összeomlásához is.

A frontember Brian McFadden 2004-ben lépett ki a csapatból. Egy-két évig még elevickélt néhány felejthető saját dallal, de aztán Ő is bedobta a törölközőt. A többiek viszont gőzerővel dolgoznak, új daluk „Home” címmel jelenik meg jövő hétfőn.

Juhász Gergely

2007. 10. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie Williamst akarja a Westlife cikk képei
Westlife - Robbie Williamst akarja a WestlifeWestlife - Robbie Williamst akarja a WestlifeWestlife - Robbie Williamst akarja a WestlifeWestlife - Robbie Williamst akarja a WestlifeWestlife - Robbie Williamst akarja a Westlife