Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tragédia Akon koncertjén Atlantában

Akon - Tragédia Akon koncertjén Atlantában

Le kellett fújni Akon csütörtöki koncertjét Atlantában. A sztár egy ingyenes egyetemi bulin szórakoztatta a közönséget, amikor a show közben összeomlott a színpad. Hárman sérültek meg, közülük két rajongó súlyos állapotban került kórházba.

Tragédiába torkollt Akon csütörtöki atlantai bulija. A rapper mintegy 1200 egyetemi hallgató előtt lépett fel az Akadémiai Központban – éppen egy olyan színpadon, amit pár hónapja újítottak fel. Ám az emelvény a koncert közben leszakadt és több rajongót súlyosan megsebesített. Akon éppen átöltözött két dal közt, amikor a tragédia történt, így neki a haja szála sem görbült (bár nincs is túl sok haja).

Akon - Tragédia Akon koncertjén Atlantában

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az egyetemi bulit nagyszámú biztonsági ember felügyelte, akik azonnal lefújták a koncertet. Hamar kiérkeztek a tűzoltók és a mentők is, akik a sérülteket egy néhány háztömbnyire lévő kórházba szállították.

Akonnak mostanában nincs szerencséje a koncertjein. Nyáron egy trinidad-i bulin kavart óriási botrányt, amikor a színpadon nemi aktust imitált egy mindössze 15 éves lánnyal (képünkön), ráadásul tette mindezt egy szigorúan 18 éven felüleik által látogatható szórakozóhelyen…

Juhász Gergely

2007. 10. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tragédia Akon koncertjén Atlantában cikk képei
Akon - Tragédia Akon koncertjén AtlantábanAkon - Tragédia Akon koncertjén AtlantábanAkon - Tragédia Akon koncertjén AtlantábanAkon - Tragédia Akon koncertjén Atlantában