Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a Földet

Kelis - Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a Földet

Kiadó nélkül maradt Kelis. A sztár - akinek nyáron Budapestbe is beletört a bicskája - elképesztően alacsony eladási számokat produkált legutóbbi albumával, így a Jive Records azonnali hatállyal szerződést bontott vele.

Kelis Trick me

Kelis 2003-as Tasty című lemeze még úgy-ahogy nyereséges befektetés volt a Jive Records-nak, ám a tavalyi Kelis Was Here névre keresztelt albumból eddig mindössze 150.000 példány kelt el világszerte. Úgyhogy a Jive megköszönte az eddigi munkát és további fényes sikereket kívánt az énekesnőnek - valahol máshol.

A 2006-os Kelis Was Here valóban óriási pofon volt mindenkinek, hiszen a tavalyi lemezpiac egyik gyöngyszemeként aposztrofálták. Kelis ráadásul a férjével, Nas-szal is énekelt rajta egy duettet, ám a korong így is akkorát bukott, mint egy ház.

Kelis - Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a Földet

Azért a házaspárnak nincsenek anyagi gondjai: Nas pofátlanul felvette a többmilliós honoráriumot a pár hónappal ezelőtti pesti buli előtt, majd kihajtatott Ferihegyre és jól itthagyott minket. Megdolgozott viszont a pénzéért Kelis, ám az Ő - amúgy egész korrekt - magyarországi fellépését mindössze 200 félrészeg vendég dülöngélte végig.

Juhász Gergely

2007. 10. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a Földet cikk képei
Kelis - Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a FöldetKelis - Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a FöldetKelis - Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a FöldetKelis - Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a FöldetKelis - Kelist úgy kirúgták, hogy a lába se érte a Földet