Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag?

NSync - Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag?

"Vicces volt, amikor Lance azt hitte, meleg vagyok és rámmozdult" - nyilatkozta Chris Kirkpatrick, az 'N Sync énekese. A csapat eddig egy emberként állt ki a meleg énekes mellett, ám most elkezdődött az óvatos sárdobálás.

Lance Bass már az 'N Sync első hónapjaiban bevallotta társainak másságát, ám Ők eddig abszolút korrekt módon egyáltalán nem foglalkoztak az üggyel. Sőt: akkor sem szóltak semmit, amikor Lance nemrég egy tévéshowban rommá alázta két kollégáját. Bass ugyanis azt mondta:

"Amikor elindult az 'N Sync, biztos voltam benne, hogy Timberlake a fiúkat szereti. Azt tervezte ugyanis, hogy egy meleg srácot fog játszani az egyik akkor készülő filmben. Sőt: szerintem Chris Kirkpatricket sem kell félteni, régen ugyanis mindig egy koreográfus sráccal lógott".

NSync - Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag?

Kirkpatrick minderre higgadtan a következőket mondta:

"Félelmetes volt, amikor Lance azt hitte, én is meleg vagyok. Remélem, a Coming Out után könnyebb lesz az élete, sok boldogságot kívánok Neki" - nyilatkozta az ex-'N Sync tag. a 36 éves Kirkpatrick jelenleg kisebb musicaleket ír és csak szép emlékeket őriz az egykori fiúbandáról.

Juhász Gergely

2007. 10. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 25. 15:33
tényleg sokminden

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag? cikk képei
NSync - Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag?NSync - Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag?NSync - Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag?NSync - Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag?