Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jam Master Jay-re emlékszik a világ

Run DMC - Jam Master Jay-re emlékszik a világ

2002. október 30-án lőtték le a Run DMC legendás rapperét, Jam Master Jay-t. A zenészt húsz éves barátság kötötte LL Cool J-hez, aki méltó módon szeretne megemlékezni egykori kollégájáról: roadshow-t tervez neves előadókkal.

Walk This Way

"Szép őszi nap volt New Yorkban 2002. október 30-a. Késő estig forgattam a Paradise című videómat, aztán pedig néhány barátommal kirúgtunk a hámból. Pár órával később tudtam meg a szomorú hírt, és így utólag visszagondolva milyen különös: én éppen a Paradise-t csináltam, miközben Jam felment a paradicsomba..." - mondta LL Cool J.

A színész-rapper az egyik legjobb barátja volt a Run DMC frontemberének. Rengeteg időt töltöttek együtt: többször indultak közösen világkörüli turnéra, és a legnagyobb amerikai rádióállomásokat is együtt járták végig az új dalaikkal.

Run DMC - Jam Master Jay-re emlékszik a világ

LL Cool J most azt tervezi, hogy összeállít egy csokrot régi barátja leghíresebb zenéiből, és ezeket egy roadshow keretében mutatja be újra mai hangszereléssel, mai hip-hop csillagok előadásában.

Juhász Gergely

2007. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jam Master Jay-re emlékszik a világ cikk képei
Run DMC - Jam Master Jay-re emlékszik a világRun DMC - Jam Master Jay-re emlékszik a világRun DMC - Jam Master Jay-re emlékszik a világRun DMC - Jam Master Jay-re emlékszik a világ