Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szemműtét, drograzzia és próbák a Star Positive-nál

Star Positive - Szemműtét, drograzzia és próbák a Star Positive-nál

Első önálló budapesti koncertjét adja az ex-Hooliganses Móricz Norbi új bandája, a Star Positive. A rock&roll arcok november 3-án, szombaton dugják hangszereiket az erősítőkbe a WigWam Rockklubban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rockbanda mintegy fél éve létezik, azóta írtak egy csomó új dalt, és jelenleg lemezmegjelenés előtt állnak.

A saját számok mellett egy Pink és egy Roxette átdolgozást, illetve egy Fall Out Boy feldolgozást is játszanak majd. A bulit látványosra igérik: Star Wars-szerű lézershowra és konfetti ágyúkra számíthatnak a jegyvásárlók, és természetesen lesznek meglepetésvendégek is. 1-1 dal erejéig Kowalsky és a Hooligans gitárosa, Tóth Tibi is látható lesz.

A zenekar lényegében egyfolytában próbált az elmúlt időben, kivéve Norbi egy egyhetes nyugat-európai kiruccanásának idejére nem.
"Egy barátommal kisbuszba ültünk, és nekivágtunk" - mesélte Norbi. "Bécsben, Brüsszelben, Párizsban jártunk, meg számos apró francia, osztrák és holland faluban. A francia fővárosban zajlott a rögbi VB, ahol hihetetlen népünnepélybe csöppentünk bele. Először azt hittük, hogy forradalom van..."

A hazaút már nem telt annyira emelkedett hangulatban, s erről a német autópálya-rendőrök tehettek.
"Megállítottak minket, majd felforgatták a buszunkat. Drogot kerestek, még különböző folyadékokkal is bekenték a jármű belsejét, hogy kábítószer-maradványt találjanak. De nem volt nálunk illegális szer, így elengedtek minket."

Eközben Hauptmann Tamás énekest nagyon kellemetlen baleset érte. Az utcán sétált, miközben egy kocsi által felpattanó kavics-szilánk a szemébe fúródott. A szeme teljesen bedagadt. Azóta megműtötték, s ha minden igaz, teljesen rendbe is jön.

Ennyi viszontagság és izgalmak után a csapat folytatja a próbákat, hogy a Wigwamban az igéretükhöz méltó koncerttel debütáljanak.

Gab

2007. 11. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 11. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 03. 20:57
Frankó kezdés! :( De remélem a folytatás jobb lesz! Mindent bele! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szemműtét, drograzzia és próbák a Star Positive-nál cikk képei
Star Positive - Szemműtét, drograzzia és próbák a Star Positive-nál