Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dance albumot készít Beyoncé

Beyonce - Dance albumot készít Beyoncé

Beyoncét mindenki imádja, de valljuk be: profin elkészített RNB dalai sokszor unalomba fulladnak, mivel Jay-Z nem hagyja, hogy a nője egy bizonyos bpm fölé menjen. Ám ennek vége: Beyoncé dance lemezt készít a Freemasons-szel.

Crazy In Love

Azt már eddig is tudtuk, hogy Rihanna nagyon szúrja Beyoncé szemét. Ugye egyszercsak jött egy tizenéves barbadosi lányka, aki bedúrta magát Jay-Z stúdiójába, aztán a kiadójába, meg rossznyelvű pletykák szerint az ágyába is. Ja, és Neki Jay egész korrekt dalokat is ír, például megengedi, hogy dögösen énekelje az S.O.S. címre keresztelt Soft Cell átiratot, stb.

De a rapmogul párjának dalai valamiért mindig hihetetlenül egyformák. Jók, de tökegyformák. Szóval valami ilyesmi járhatott Beyoncé fejében, amikor elhatározta: most végre valami mást akar csinálni. Ez a valami más pedig egy igen jó LP-nek ígérkezik, hiszen Knowles kisasszony dance anyagot készít a Freemasons segítségével.

Beyonce - Dance albumot készít Beyoncé

A duó egyik fele, James Wiltshire szűkszavúan a következőt nyilatkozta: „Most csinálunk remixet Britney-nek a Gimme More-ból, mi keverjük Donna Summer új albumát is, de a legnagyobb figyelmet természetesen Beyoncének szenteljük. Óriási lesz, amit összehozunk".

Juhász Gergely

2007. 11. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dance albumot készít Beyoncé cikk képei
Beyonce - Dance albumot készít BeyoncéBeyonce - Dance albumot készít BeyoncéBeyonce - Dance albumot készít BeyoncéBeyonce - Dance albumot készít BeyoncéBeyonce - Dance albumot készít Beyoncé