Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Morrissey: jövőre új lemez és turné

Morrissey - Morrissey: jövőre új lemez és turné

Épp hogy csak véget ért Morrissey legutóbbi világkörüli turnéja, máris az elkövetkezendő esztendő nagy dobásait tervezgeti. Jövőre két új kiadványt szeretne a piacra dobni, de a koncertezés is folytatódik már az év elején.

You're the one for me fatty

Morrissey menedzsere, Merck Mercuriadis a napokban osztotta meg a művész jövő évi terveit a brit sajtóval: az énekes 2008-ban egy best of lemezzel és egy vadonatúj stúdióalbummal kíván előrukkolni, év elejétől pedig újra koncertezni fog. Morrissey a hírek szerint új kiadóhoz fog csatlakozni – utoljára a Sanctuary gondozta a lemezeit, akik ismeretes okokból pár hónapja beolvadtak a Universal Music Groupba -, de még egy best of válogatáslemezt piacra dobnak két új felvétel társaságában. Mindeközben a 2006-os „Ringleader of the Tormentors” album folytatása is már nagyban készülődik, méghozzá annak a Jerry Finnek a segédletével, aki Morrissey 2004-es "You Are the Quarry" albumának producere volt.

Morrissey - Morrissey: jövőre új lemez és turné

A korábbi évek gyakorlatával szemben most nagyobb pihenőt a koncertezés szempontjából sem kíván tartani az énekes. A Ringleader lemezbemutató koncertsorozata még év végéig tart, sőt még januárban egy kisebb folytatása is lesz, de alig két hónap kihagyással márciusban jön a következő világkörüli turné. „A korábbi koncert-filozófiánk nagyban megváltozott. A „várjuk, hogy az emberek bejöjjenek ránk” helyett sokkal inkább a „vigyük közelebb az emberekhez a produkciót” érvényesül”. – fűzte hozzá a menedzser. Azaz a turnéval szinte minden országot, kisebb helyszíneket is érintettek az elmúlt időszakban, így nem csoda, hogy közel 18 hónapon át úton volt produkció.

fkriszta

2007. 11. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 11. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Morrissey: jövőre új lemez és turné cikk képei
Morrissey - Morrissey: jövőre új lemez és turnéMorrissey - Morrissey: jövőre új lemez és turné