Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jewel új kiadóhoz szerződött

Jewel - Jewel új kiadóhoz szerződött

Egy fiatal nashville-i kiadó fogja a jövőben Jewel karrierjét egyengetni. A héten ugyanis elváltak az útjai az Atlantic Records-zal és a Valory Music Companyval írt alá több lemezre szóló szerződést. Az énekesnő ezzel végleg a country műfaja mellett szeretné elkötelezni magát.

Foolish Games

Jewel több stúdióalbum megjelentetéséről szóló szerződést kötött egy vadiújnak számító nashville-i lemezkiadóval, a Valory Music Companyval. Ezzel több éves kapcsolata szűnik meg a Warner Music Group kiadótársával, az Atlantic Records-zal, akiknek állítólag azért fordított hátat, mert nem igazán díjazták a country iránti rajongását. Mostantól viszont csak ezzel a műfajjal kíván foglalkozni.

Jewel - Jewel új kiadóhoz szerződött

„Eddigi karrierem során végig egy ilyen lemezre vágytam, de a kiadóm tartott a country-tól. Pedig volt jó pár country dal a lemezeimen.” – nyilatkozta Jewel a Billboard.com-nak.

„Ha most fedeznének fel, azt hiszem country énekesként lennék leszerződtetve. Mint énekes-zeneszerző, mondhatom, hogy ódivatú vagyok: szeretem, ha a dalaimnak van eleje, közepe és vége. Olyan amilyet a country rádiókban hallhattok.” – fűzte hozzá.

A Valory ebben tökéletes társa lesz, hiszen ugyanazt a szellemiséget képviselik, mint szülővárosuk, Nashville. A kiadó egyébként a már jól ismert helyi Big Machine Records új alkiadója lesz, a nevében a country ikon June Carter Cash születési nevét – ami eredetileg Valerie June Carter volt - használták fel. Innen jön a Valory elnevezés. A Big Machine a műfaj eddigi legnagyobb neveinek volt az istállója, többek között Taylor Swift, Trisha Yearwood vagy Jack Ingram, de Garth Brooks promóciójáért is ők felelősek. A Valory-hoz hasonló reményeket fűznek, ami vélhetően már rövid távon be fog jönni Jewel kiadványával, ami a tervek szerint jövő tavasszal kerül a boltokba. Megnyugtatásként annyit már elárultak a Big & Rich produceri segédletével készülő új Jewel-albumról, hogy azért totális váltásra, 180 fokos fordulatra nem kell számítania a rajongóknak. Egy-két olyan dal lesz, ami nagyban kilóg a sorból, így a „Perfectly Clear”, ami az egyik nagy koncertkedvence Jewel közönségének, de eddig még nem került rögzítésre.

Jewel az Atlantic Records szárnyai alatt nem kevesebb mint 14,8 millió lemezt adott el csak az Egyesült Államokban. Hét top 10 slágere született, köztük a világ számos pontján dobogós "Foolish Games" vagy a "You Were Meant for Me".

fkriszta

2007. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jewel új kiadóhoz szerződött cikk képei
Jewel - Jewel új kiadóhoz szerződöttJewel - Jewel új kiadóhoz szerződött