Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britneyt most exmenedzsere perli

Britney Spears - Britneyt most exmenedzsere perli

Britney hamarosan újból a bíróság elé kénytelen állni. A pophercegnő állítólag 15 ezer dollárral lóg még mai napig egykori menedzserének, Johnny Wrightnak, aki most hivatalos úton kívánja behajtani az elmaradt kötelezettségeit.

Oops! I Did It Again

Johnny Wright neve valószínűleg sokaknak ismerős lehet, hiszen az amerikai poppiac legsikeresebb fiúbandái mögött évtizedeken át ő állt. Karriere még a Bobby Brown-féle New Edition oldalán kezdődött, majd a ’80-as évek végén ő válogatta össze a New Kids On The Block csapatát, az NKOTB feloszlása után pedig már ott volt a Backstreet Boys és az eredetileg európai piacra szánt N’Sync. De Wright menedzsmentjének köszönheti Britney Spears is, hogy a Mickey Mouse Klubból való távozása után alig 13 évesen már lemezszerződést kaphatott. Az egykori pophercegnő legjobban menő éveit Wright csapata mellett húzta le, 1999 és 2003 között a teljes menedzsment a Wright Entertainmenthez tartozott, akik azért elég ügyesen egy olyan szerződést kötöttek Britneyvel, aminek köszönhetően még éveken át, konkrétan 2008. februárjáig köteles fizetni egykori segítőtársainak. Amit bizony Britney egy jó ideje hanyagolt, így az exmenedzser peres úton kívánja most behajtani a 2006. december óta elmaradt összegeket, történetesen 15 ezer dollárt.

Britney Spears - Britneyt most exmenedzsere perli

A Wright ügyvédjei által képviselt álláspont szerint Spears két esetben is szerződést szegett, azzal, hogy nem szolgáltatott pontos adatokat az elmúlt évi bevételeiről – ami a szerződésbeli jövedelmezésük alapja -, valamint az egyéb turnébevételekről, amiből szintén járna nekik a mai napig százalék. Wrighték szerint az 1999-ben aláírt szerződésnek köszönhet négy lemez kiadását, P.Diddy-vel való közös lemezfelvételt, valamint a turnéinak a teljes leszervezését.

fkriszta

2007. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britneyt most exmenedzsere perli cikk képei
Britney Spears - Britneyt most exmenedzsere perliBritney Spears - Britneyt most exmenedzsere perli