Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Februárban tér vissza Sheryl Crow

Sheryl Crow - Februárban tér vissza Sheryl Crow

A tervek szerint Sheryl Crow új lemeze, a „Detours” jövő februárban landol a lemezboltok polcain. A felvezető első kislemezes dalt Shine Over Babylon címmel már egy ideje letölthetik az iTunesról a szemfülesebbek.

The First Cut Is The Deepest

Sheryl Crow jövő év elején, pontosabban február 5-én új lemezzel jelentkezik. A Detours címre keresztelt anyag a Billboardnak adott nyilatkozata szerint meglehetősen személyes és őszinte lesz.
„Én mindig arra biztattam a kollégáimat, hogy arról írjanak, ami a világban folyik körülöttük, mert láthatóan a komolyabb témáktól valahogy mindenki ódzkodik. Azt hiszem eljött az ideje, hogy a való világról írjunk.” – fűzte hozzá Sheryl.

Sheryl Crow - Februárban tér vissza Sheryl Crow

A Detours felvételére Sheryl nashville-i otthonában került sor, ahol 14-15 számot választott ki abból a 24-ből, ami az elmúlt évek alatt íródott. Zömében Sheryl elmúlt három évének nem túl szívderítő eseményeit sűrítette ezekbe a dalokba. Mint ismeretes, Sheryl ezalatt az időszak alatt küzdött a rák ellen, szerencsére kigyógyulva a betegségből, majd hosszú évek után véget ért kapcsolata Lance Armstronggal. A sok rossz után azért egy igazán jó esemény is bekövetkezett, pár hónapja egy kisfiút adoptált, így boldog édesanyja immár Wyatt Crownak, akinek egy külön dalt is szánt Sheryl az új lemezen. A „Lullaby for Wyatt”-ban a baba hangja is hallható lesz, egyébként pedig nemcsak Sheryl lemezén szerepel majd a dal, hanem egy hamarosan bemutatásra kerülő egész estés hollywoodi alkotásban, a „Grace Is Gone”-ban is felcsendül a szám.

Az új korong egy felvezetője, a „Shine Over Babylon” már most meghallgatható, megvásárolható az iTuneson. A teljes korong pedig február 5-től már nálunk is beszerezhető lesz.

fkriszta

2007. 11. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 11. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Februárban tér vissza Sheryl Crow cikk képei
Sheryl Crow - Februárban tér vissza Sheryl CrowSheryl Crow - Februárban tér vissza Sheryl Crow