Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lilly Allen új szerepben domborít

Lily Allen - Lilly Allen új szerepben domborít

Ki gondolta volna, hogy tud még újat mutatni a világnak a 22 éves énekesnő, de most bizonyította, hogy igenis tud. Botrányai mennyiségével vetekszik Britney Spears-sel, karrierje azonban ennek ellenére - vagy talán éppen ezért? - töretlenül ível felfelé. Újabban fehérneműmodellként is találkozhatunk vele, amint lenge öltözetben lejt majd végig a kifutón.

Smile

Az énekesnőt a 'Agent Provocateur' nevű fehérnemű cég kérte fel, hogy népszerűsítse termékeit, aminek ő természetesen nagyon örült, és boldogan vállalja a profiljától eddig távol állt felkérést. Lily-nél egyenes arányosság van ismertsége és alakja között. Minél híresebb, annál vékonyabb. Annyira fogy, hogy lassan már a szintén ennek a cégnek dolgozó Kate Moss szupermodell nyomába ér, legalábbis, ami a kilói számát jelenti. Az ifjú énekesnőnek ez egy olyan lehetőség, amelyben most nem a hangjával, hanem sokkal inkább modell megjelenésével kell elbűvölnie a közönséget. Lily-nek viszont rögös utat kellett bejárnia ahhoz, hogy a fehérneműcég modellje lehessen, egészen pontosan a 40-esről 34-es méretre kellett lefogynia. Őt ez nem zavarta, és örömmel tett eleget a kérésnek.
Lily fiatal kora ellenére nem csak rengeteg sikert, de botrányt is tudhat magáénak. Árulkodott már intim titkairól és márciusban egy fotós orrát is eltörte, úgyhogy elég széles palettával rendelkezik. Mindezek mellett viszont rengeteg helyzetben bizonyíthat. Énekel, lehetőséget kapott egy rádióműsor vezetésére a BBC-n, és most itt a modellkedés. Egy cég népszerűsítésére általában már az igazi nagy sztárokat bízzák meg, így mondhatjuk, hogy Lily-t is már a nagyok között említik. Reméljük, nem kavar újabb balhét maga körül, és a fehérneműcég nem fogja megbánni, hogy az arcát és testét adja a kampányhoz.

Lily Allen - Lilly Allen új szerepben domborít

Szabó Anett

2007. 11. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 11. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 26. 11:15
JO A VEBOLDAL ES A ZENE
Vendég 2009. 03. 12. 6:11
HULLADÉK

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lilly Allen új szerepben domborít cikk képei
Lily Allen - Lilly Allen új szerepben domborítLily Allen - Lilly Allen új szerepben domborítLily Allen - Lilly Allen új szerepben domborítLily Allen - Lilly Allen új szerepben domborít