Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Disco Service bebizonyítja, hogy a Disco örök!

Válogatás - A Disco Service bebizonyítja, hogy a Disco örök!

Manapság, ha az ember körülnéz a hazai könnyűzenei formációk, előadók terén, rájön megdöbbentően kevés az olyan együttes, előadó évek óta, akik a disco és dance műfaján belül és szinte minden korosztály számára élvezhetőt, változatosat, szórakoztatót nyújtanak. Már kapható a Disco Service formáció első, debütáló lemeze. Az album 2 és fél év munkájának eredménye, mely nyugodtan állíthatjuk: a legkényesebb ízlésnek is megfelel majd azok közt, akik a szórakoztató, bulizós, dallamos disco zenét szeretik.

A recept roppant egyszerű: vegyünk a 80-as évek jellegzetességeiből dallamvilágot, érzéseket, zenei motívumokat. Adjunk hozzá kicsit a 90-es évek tempójából, írjuk könnyű, de mégis jó szövegeket, és mindezt minőségi szinten prezentáljuk pontosan ismerve a közönség legmélyebb igényeit. Így nemcsak első hallásra fülbemászó dalok –slágergyanús dalok- születhetnek, de mindenki örömmel énekelheti őket. Mert az élet szép – és a zene, vagyis a táncolható disco által mindez meg is elevenedik a csapat albumán. Csak jó kedvünk lehet tőle! És hát ez mindenkire ráfér manapság…

Válogatás - A Disco Service bebizonyítja, hogy a Disco örök!

Az első kislemez az albumon található négy 80’s nagy discosláger feldolgozásából az egyik: „Buona Sera Ciao Ciao”! Mindenki számára ismert, és magyarul egy igazi könnyed azonnal megkedvelhető dal született. Mindezek mellett a 30-as, 40-es korosztály élvezheti a 80-as korszak ismert dalainak további az albumon található nagyon kiváló átiratait: „Te vagy az aki kell”, „Lucifer lánya” vagy a most elsőként feldolgozási engedélyt kapott világsiker: „Boys Boys Boys”… A siker a fiatalok felé pedig az énekesnő Klajkó Szandy által garantált, ki eddig országos táncversenyeket nyert meg (pl. VIVA-Táncreakció különdíj), hatalmas rajongótábora van, a közönsége már jól ismeri, és nemcsak gyönyörű és értelmes: kiválóan énekel!

A korong Erdélyben is megjelenik a magyarországi megjelenéssel egyidőben, valamint a csapat 2008-tól országos és határokon túli fellépéseken is látható majd.

Tracklista:

1. Gyere táncolj
2. Te vagy az (aki kell)
3. Boys Boys Boys
4. Egy nap talán
5. Lucifer lánya
6. Mondd miért
7. Buona Sera Ciao Ciao
8. Ne mondd, hogy nem
9. Adj nekem egy éjszakát
10. Retro

Jónap Tamás

2007. 11. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 11. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Disco Service bebizonyítja, hogy a Disco örök! cikk képei
Válogatás - A Disco Service bebizonyítja, hogy a Disco örök!Válogatás - A Disco Service bebizonyítja, hogy a Disco örök!