Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna szerelmes!

Rihanna - Rihanna szerelmes!

Az énekesnő a fellegekben érzi magát, hiszen szerelmes, és úgy érzi, megtalálta a neki való férfit. Az ízlésével nincs gond, választottja ugyanis nem más, mint a színész Josh Hartnett, akit annak idején a Pearl Harbor- Égi háború című filmben ismert meg a világ. A szerelem első szikrái a Monte Carlo-ban rendezett World Music Awards után lobbantak fel, és azóta már együtt is vannak.

Umbrella feat. Jay-Z

Már a rendezvény után tudni lehetett, hogy valami kialakulóban van köztük, hiszen Rihanna fellépése után Josh megkereste őt, és az egész éjszakát átturbékolták. Így hamar fel is reppent a hír zenei berkekben, hogy össszejöttek. Az énekesnő viszont nem beszélt. Egészen idáig. Bebizonyosodott ugyanis, hogy Rihanna és Josh egy párt alkotnak. Az elmúlt hetekben látták őket együtt egy new york-i club-ban, nagy ölelkezések közepette, így nem volt értelme tovább tagadniuk a nyilvánvalót. Az énekesnő a brit 'Daily Mirorr'- nak őszintén vallott kapcsolatukról."Teljesen beleszerettem Josh-ba. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy csak baráti kapcsolat van közöttünk. Josh olyan tüzes, és nagyon édes velem. Ha együtt vagyunk, mindig nagyon jól érzem magam, annak ellenére, hogy még nagyon friss." - nyilatkozta boldogságtól ragyogó arccal Rihanna.
Úgy tűnik, jól alakul az ifjú énekesnő élete, és nem csak a karrirjében ér el sikereket. Megtalálta a szerelmet is, úgyhogy minden rendben van vele. Az utóbbi időben állítólag sokatt pasizott, de ennek most vége, és nem tűnik úgy, hogy sajnálja, hiszen kihalászta magának a nők egyik nagy kedvencét.

Rihanna - Rihanna szerelmes!

Szabó Anett

2007. 11. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 11. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 09. 13:58
egészségére.bár valószínűleg a média ezt a kaocsolatot is hamar szétzúzza.azért én szurkolok nekik:-)
Vendég 2007. 11. 11. 14:09
SZERINTEM NEM ILYEN PASIT KELLENE VÁLASZTANIA HANEM HELYESEBBET ÉS NEM ILYEN ÖREGESET DE HA NEKI TETSZIK ÉS SZERELMES BELÉ AKKOR HAJRÁ DE AMUGY NEMIS OLYAN ROSZ CSÁVO HA JOBBAN MEGNÉZEM NA CSÁZTOK
Vendég 2007. 12. 16. 0:08
Hát ez mind szép és jó,csak h ez nem igaz!1 csomó interjót láttam ahol azt mondja komolyan és határozottan...ugyh sajna nem iagz!Én drukkolok neki h zsir legyen a szerelmi élete!Én ha meglátnám 1ből feleségül venném,az tuti!!:D(L) RIRI
Vendég 2008. 01. 04. 22:35
hát sztem választhatott volna helyesebbet is meg fiatalabbat de ha neki igy a jo akk legyen

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Rihanna szerelmes! cikk képei
Rihanna - Rihanna szerelmes!Rihanna - Rihanna szerelmes!Rihanna - Rihanna szerelmes!Rihanna - Rihanna szerelmes!