Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra jön a Boyzone

Boyzone - Újra jön a Boyzone

A nagy comeback-őrület Ronan Keatingéket is utolérte, a Boyzone frontembere ugyanis hét év szünet után megint összehozza világhírű együttesét. 2008. májusában egy angol turnéval indul a női szívek újbóli tiprása, de nem kizárt egy új Boyzone-album sem.

A Boyzone után Ronan Keating szólókarrierje sokáig egész tűrhető úton haladt, ám az utóbbi években már Ő sem vitte túlzásba a slágerlisták meghódítását. Várható volt tehát, hogy előbb-utóbb a Boyzone háza tájékán is történik valami. Hát most történt: Ronan Keating ugyanis bejelentette: újra életre kelti a kilencvenes évek egyik legsikeresebb boybandjét.

"Az utóbbi időben sokat beszéltünk az újrakezdésről. Mindannyian folytatni akarjuk a Boyzone-t, de persze nem ugyanazt akarjuk csinálni, amit huszonévesen" - mondta a frontember.

Boyzone - Újra jön a Boyzone

Az együttes jövőre egy tízállomásos turnéval kezdi a munkát, amely május 30-án startol a londoni O2 Arénában, és Glasgowban zárul június 23-án. Ám nem kell fél évet várni, hogy az angol közönség láthassa a Boyzone-t, a csapat ugyanis pénteken, november 16-án fellép a BBC Children In Need című műsorában - nem gyenge reklámot csinálva ezzel az újrakezdésnek.

Juhász Gergely

2007. 11. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 16. 7:30
a Csé szerint is visszatérnek...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra jön a Boyzone cikk képei
Boyzone - Újra jön a BoyzoneBoyzone - Újra jön a BoyzoneBoyzone - Újra jön a BoyzoneBoyzone - Újra jön a BoyzoneBoyzone - Újra jön a Boyzone