Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Helloween és Gamma Ray történelmi buli a Pecsában!

Helloween - Helloween és Gamma Ray történelmi buli a Pecsában!

Joggal mondják, hogy a Kai Hansen által alapított Helloween a metal zene egyik messiása az Iron Maiden mellett. 1985-ben jelent meg első nagylemezük, a 'Walls Of Jericho', ami hatalmas kritikai visszhangot kapott. A sebesség és a dallamok újfajta keveréke újrafogalmazta a heavy metalt.

with Gamma Ray - I Want Out (live)

Több sikeres lemez, és világkörüli turné után, Kai Hansen belső ellentétekre hivatkozva váratlanul két turnéállomás között elhagyta a csapatot.

A Gamma Ray sztorija a Helloween történetének mélypontjánál kezdődik. A zenekar hamar a siker csúcsára ért, számos kiadvány, és világkörüli turnék sikere jellemzi az útjukat.

Mind a 2 csapat már többször fellépett hazánkban, bárhol játszva igazi teltházas bulit csapott, amire mindenki azt mondta, na ez már tényleg megismételhetetlen. És tényleg. Minden alkalommal überelték saját magukat.

Úgy gondolták, mostmár igazán véget kellene vetni a "haragszom rád"-nak, és előszőr a 2006-os Masters of Rock-on csatlakozott Kai régi zenésztársaihoz egy kis örömzenélés erejéig, hogy a régi slágerek hallatán ne csak örömkönnyeket, hanem heves headbangelést is előcsalogasson a közönségből.

E nagy jelentőségű pillanatoknak tanúi lehetünk november 16-án is a Petőfi Csarnokban, amikor is az europower két vezető bandája közös, dupla headliner bulit fog adni! Ráadásul a történelminek mondható közös turné első állomása BUDAPEST!

Helyszín: Budapest, Petőfi Csarnok
Időpont: 2007. november 16. péntek

Gab

2007. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 11. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Helloween és Gamma Ray történelmi buli a Pecsában! cikk képei
Helloween - Helloween és Gamma Ray történelmi buli a Pecsában!