Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Exkluzív fotók P.Diddy szülinapi partijáról

Diddy - Exkluzív fotók P.Diddy szülinapi partijáról

November 4-én töltötte be a harmincnyolcat Diddy, aki a jeles alkalomból jól összecsődítette a haverokat egy szolíd kis partira Miami otthonába. Hoztunk néhány képet a buliról. Jó lehet Diddy haverjának lenni.

Mintegy száz jóbarát társaságában tartott szülinapi partit múlt szombaton P.Diddy. A rapmogul most nem húzta az időt azzal, hogy jóelőre lefoglaljon valami puccos klubot a keleti parton, inkább Miami "fészkében" tartotta meg a szolídnak nem igazán nevezhető összejövetelt.

A vendégek között természetesen csak úgy hemzsegtek a sztárok: ott volt Jay-Z (a közös kép róla és az ünnepeltről lejjebb), de tiszteletét tette Pharrell Williams és a színész Stephen Baldwin is.

Diddy - Exkluzív fotók P.Diddy szülinapi partijáról

J.Lo exkedvese most is bebizonyította, hogy nem a szerénysége miatt kedveli a jónép, hiszen egy laza tűzijátékot is csináltatott magának, melynek csúcspontján a "Diddy. A világ a Tiéd" felirat jelent meg Miami égboltján.

Juhász Gergely

2007. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Exkluzív fotók P.Diddy szülinapi partijáról cikk képei
Diddy - Exkluzív fotók P.Diddy szülinapi partijárólDiddy - Exkluzív fotók P.Diddy szülinapi partijárólDiddy - Exkluzív fotók P.Diddy szülinapi partijáról