Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Timberlake golfban utazik?

Justin Timberlake - Justin Timberlake golfban utazik?

Justin már sok mindent elért, amit zenei berkekben lehetséges. De most gondolt egy nagyot, és újabb fába vágta azt a bizonyos fejszéjét, ami eddig még mindig sikert hozott a konyhára. A zene, úgy tűnik, nem volt elég, ugyanis újabban egy golfverseny szervezésének oszlopos tagja.

Ez nem csak múló szeszély az ex-N’Sync tagnál, mert ahogy az a BILD nevű német lapból kiderült, Justin a következő öt évben vendéglátója lesz a las vegas-i golfversenynek. Jogosan tehetjük fel a kérdést, hogy vajon hogyan jutott eszébe a kölyökképű énekesnek golfbajnokságot szervezni?
Nem kell megijedni a rajongóknak, az énekes nem igazol át a zenéről a golfra, hanem sokkal inkább segítő szándék vezérli. A bajnokságot ugyanis azért szervezi, hogy a befolyó bevétellel beteg gyermekeknek segítsen. Justin ezek mellett bevallotta, hogy hobbija a golf, és nagyon jó dolognak tartja, hogy közben pénzt gyűjtenek beteg gyerekeknek, hiszen ez a lehető legjobb időtöltés, amit el tud képzelni. Segít, és közben jól érzi magát.
Manapság igen nagy divat lett a sztárok körében a jótékonykodás, aki teheti, segít valamilyen formában. Angelina Jolie, Madonna vagy a U2 a legtöbbet adakozó sztárok közé tartoznak, vagy itt említhetjük Paris Hilton-t, aki mostanság látogat Ruanda-ba terepszemlére. A golfbajnokság kapcsán már Justin-t is a jótékonykodó csillagok között említhetjük. Ha tovább nem is, de öt évig biztosan, hiszen ennyi időre már elvállalta a jótékonykodást. Justin-nál az sem kizárt, hogy az évek multával megint kitalál valamit, hogyan segíthetne az éneklésből megszerzett millió dollárjaival a rászorulókon. Ő még a jobbik eset, hiszen nemes célokra, és nem drogra, vagy alkoholra költi nem kis vagyonát, mint néhány sztárrá lett kollégája....

Justin Timberlake - Justin Timberlake golfban utazik?

Szabó Anett

2007. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 11. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 07. 14:42
Ha ebben is olyan jo mint az eneklesben akkor ebben is sikert fog aratni.
Vendég 2008. 08. 02. 12:17
Igen szerintem is Csengi, de en szeretnem ha az eneklesnel maradna!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Timberlake golfban utazik? cikk képei
Justin Timberlake - Justin Timberlake golfban utazik?Justin Timberlake - Justin Timberlake golfban utazik?Justin Timberlake - Justin Timberlake golfban utazik?Justin Timberlake - Justin Timberlake golfban utazik?