Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már megint új dal a Sugababestől

Sugarbabes - Már megint új dal a Sugababestől

Elképesztő tempót diktál a Sugababes: a friss About You Now még fel sem ért a rádiós játszási listák élére, de december 17-én már jön is az új single, a Change. Sőt: plusz dátumokkal bővül a tavaszi turné, pedig nem is biztos, hogy Keisha addig rendbejön a vakbélműtét után.

Októberben jelent meg a Sugababes ötödik stúdióalbuma, a Changes. Mostmár biztos, hogy a címadó dal lesz a korong következő nagyágyúja, ami kislemez formájában december 17-én kerül a boltokba - onnan pedig a hölgyek reményei szerint jó sok karácsonyfa alá.

A lányok azonban már 2008-ra is gőzerővel készülnek, hiszen újabb helyszínekkel és dátumokkal bővült a tavaszi turné. A cukrosnénik a nagy érdeklődésre való tekintettel ellátogatnak Brightonba és Oxfordba, de Sheffieldben is adnak majd néhány extra koncertet.

Sugarbabes - Már megint új dal a Sugababestől

A 2008-as menet Brentwoodban indul március 13-án és Londonban zárul április 23-án. A Sugababes bő egy hónap alatt csaknem húsz koncertet fog adni - már ha addig Keisha Buchanan is felépül, akin nemrég vakbélműtétet hajtottak végre. Jobbulást Neki.

Juhász Gergely

2007. 11. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már megint új dal a Sugababestől cikk képei
Sugarbabes - Már megint új dal a SugababestőlSugarbabes - Már megint új dal a SugababestőlSugarbabes - Már megint új dal a SugababestőlSugarbabes - Már megint új dal a SugababestőlSugarbabes - Már megint új dal a Sugababestől