Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Összejött Timbaland és Ashlee Simpson

Ashlee Simpson - Összejött Timbaland és Ashlee Simpson

Ügyes lány ez az Ashlee, bár idén csak bugyivillantásaival és botoxműtétjével hívta fel magára a figyelmet. A botrányoknak azonban egyelőre vége: az énekesnő ugyanis már felvette új albumát Timbaland segítségével.

Végre belevetette magát a munkába Ashlee Simpson. Ha a kisasszony összekapja magát és nem féktelen mulatozással tölti az időt - lásd a lenti felháborító képen :) -, egész korrekt dalokat készít. Nemrég ráadásul Ő is aláírt a producermogul Timbalanddel, akiről pedig ugye köztudott, hogy nem szokott rossz munkát végezni.

Szóval januárban új dal, márciusban pedig új album Ashlee-től, aki sosem élvezte még annyira a lemezkészítést, mint most. "Timbaland azt mondta, írjak dalokat, aztán együtt kihozzuk belőlük a legjobbat. Én pedig azóta is csak írok és írok. Az új album trackjeit már felénekeltem, az első single januárban jön ki, a nagylemezt pedig márciusra tervezzük" - mondta az énekesnő.

Ashlee Simpson - Összejött Timbaland és Ashlee Simpson

A 23 éves Ashlee egyébként pár napja botoxinjekciókkal frissítette fel az arcát - poénból, teljesen feleslegesen. Emiatt pedig szegény anyukájának kellett egy élő tévéműsorban magyarázkodnia...

Juhász Gergely

2007. 11. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 25. 13:31
semmi ez van
Vendég 2007. 11. 26. 19:51
úgy bírom, amikor mindenki tök feleslegesen szól hozzá a dolgokhoz... sztem egész érdekes volt...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Összejött Timbaland és Ashlee Simpson cikk képei
Ashlee Simpson - Összejött Timbaland és Ashlee SimpsonAshlee Simpson - Összejött Timbaland és Ashlee SimpsonAshlee Simpson - Összejött Timbaland és Ashlee SimpsonAshlee Simpson - Összejött Timbaland és Ashlee SimpsonAshlee Simpson - Összejött Timbaland és Ashlee Simpson