Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bikini szuperbuli hamarosan!

Bikini - Bikini szuperbuli hamarosan!

Huszonöt éves lett a Bikini együttes. Ez alkalomból lehetne idézni a dicső múltat, hogy mennyi albumot készített, mennyi koncertet adott a zenekar az elmúlt negyedszázad során – viszont erre semmi szükség. Ez kész tény, másrészt a csapat nem akar nosztálgiázni.

A közönség és a szakmabeliek egybehangzó véleménye szerint a mai felállás a legkiválóbb az együttes történetében, amit idén eddig több mint száz koncerten bizonyított D. Nagy Lajos (ének), Németh Alajos (basszusgitár), Lukács Peta (gitár), Mihalik Viktor (dob), Makovics Dénes (szaxofon) és Bördén Szabolcs (billentyűs hangszerek). Mi több, a tavasszal megjelent, Őrzöm a lángot c. albumot ugyancsak a Bikini legjobbjának tartják. Az elmúlt negyedszázad egyik meghatározó zenekarának kötelessége jubileumi szuperkoncertet adni. A Bikini így is tesz, bár a zenészek számára a december hetedikei előadás elsősorban lemezbemutató koncert. Műsorra tűzik az Őrzöm a lángot szinte teljes anyagát, s sztárvendégük az album egyik szövegírója, az Illés és a Fonográf legendás tagja, Bródy János lesz.

(Ha a Bikini nem is kívánja ünnepeltetni magát huszonötödik születésnapján, mások azért nem feledkeztek meg az évfordulóról. A Nokia különleges telefonnal köszönti az együttest a jubileum alkalmából. A Nokia 6300 Bikini Edition nevű készülék nem pusztán a nevével utal az együttesre, testre szabott a telefon, Bikini dalokkal, háttérképekkel és csengőhangokkal, valamint egyéb extrákkal.) Ennyit a reklámról:), ettől függetlenül a rajongóknak ez igazi kuriózum lehet.

Helyszín és időpont: SYMA Csarnok, 2007. december 7. 19 óra

Jónap Tamás

2007. 11. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 11. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 14. 11:45
http://www.online-flash-game.com/ flash games

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bikini szuperbuli hamarosan! cikk képei
Bikini - Bikini szuperbuli hamarosan!