Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ne-Yo-t kirúgták R.Kelly turnéjáról

Ne-Yo - Ne-Yo-t kirúgták R.Kelly turnéjáról

Gyümölcsöző együttműködésnek indult Ne-Yo és R.Kelly munkakapcsolata, ám a liliomtiprással vádolt énekes mindössze két bulit bírt ki fiatal pályatársával. Robert Kelly egyszerűen megrémült a konkurenciától és kirúgatta a So Sick énekesét.

R.Kelly turnéjának mindössze két állomásán volt vendégszereplő Ne-Yo, a 23 éves fiatalember szűrét ugyanis hihetetlen gyorsasággal kitette Kelly menedzsmentje. R.Kelly szerint neki semmi köze a gyanús szakításhoz, a hivatalos álláspont szerint Ne-Yo szerződése nem tette lehetővé a koncertkörutat - ami ugye azért vicces, mert a megkötésénél ilyesmiről még szó sem volt.

Ne-Yo - Ne-Yo-t kirúgták R.Kelly turnéjáról

„Csalódott vagyok, amiért állítólag nem tudtam megfelelni a közönségnek. Én ahhoz szoktam hozzá, hogy ott vagyok a tömeg közvetlen közelében. Van visszacsatolás, rögtön tudom, mit szeretnének a rajongók – számomra a munka csak így működik. Kellynél viszont csak másodhegedűs lehetek valahol a táncosok mögött, ráadásul szerintem az csípi a szemét, hogy a közönség nagy része rám kíváncsi és nem rá" - nyilatkozta nevetve Ne-Yo.

R.Kelly mindenesetre nem marad vendégművészek nélkül, hiszen a Double Up turnén többek között Keysha Cole is színpadra lép vele. A pedofíliával vádolt énekes stábja ma este Philadelphiában koncertezik.

Juhász Gergely

2007. 11. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 05. 17. 10:43
Jó hangja van a srácnak!Nagyon bírom.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ne-Yo-t kirúgták R.Kelly turnéjáról cikk képei
Ne-Yo - Ne-Yo-t kirúgták R.Kelly turnéjárólNe-Yo - Ne-Yo-t kirúgták R.Kelly turnéjárólNe-Yo - Ne-Yo-t kirúgták R.Kelly turnéjárólNe-Yo - Ne-Yo-t kirúgták R.Kelly turnéjáról