Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Himnusz remix botrány! Ki az elkövető?

DJ Tiesto - Himnusz remix botrány! Ki az elkövető?

Napok óta kering egy Tiesto nevével jelzett Himnusz remix a világhálón, tegnap az egyik kereskedelmi csatorna műsora is foglalkozott a témával. Vajon ki a titokzatos emberke? Mert az fix, hogy a világsztár ilyenhez nem adja a nevét.

„DJ Tiesto azt se tudja, milyen a himnuszunk és soha nem is foglalkozott ilyen dolgokkal”. Kaptuk a hivatalos választ a DJ honi kiadójától, ahol szintén ledöbbentek a témán. Egyébként a hozzértők már elsőre rájöttek, hogy a remixet nem a holland DJ alkotta, mivel csak érintőlegesen hasonlít a stílusra. Ettől függetlenül reklámot kapott az ismeretlen, akarva akaratlanul. Érdemes megnézni a Youtube siteot, mert találkozhatunk pro és kontra hozzászólásokkal. (www.youtube.com/watch?v=gf8pZNqr4fo) Nem értjük, hogy miért egy világsztár nevét használta fel például nívós magyar DJ helyett, hamár választani kellene.

Oldalunkon keresztül kérjük az ismeretlen „elkövetőt”, hogy akár név nélkül is jelentkezzen nálunk. A Magyar Himnusz mellett van pár honi örökzöld amit fel lehet dolgozni úgy, hogy senkit ne sértsünk vele. Viszont ötleteket nem akarunk ám adni!:)

Apropó reklám, reméljük sokan a világhírű DJ-t előnyösen tüntetik fel eme botrány kapcsán.

Jónap Tamás

2007. 11. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 11. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 29. 17:05
Ice: Erdekes hogy csak most kaptatok fel a fejeteket erre a dologra hisz a szam itt Erdelyben kb fel eve valt letolthetove. Csak a fura az volt hogy erdekes modon Tiesto ezt a szamot egy mixebe sem tette bele es egy koncerten sem jatszotta. Barki is csinalta egesz jo munkat vegzett igaz nem egy Adagio for strings de jo.
Vendég 2007. 12. 01. 19:26
csucs icenek ieza van erre csak buszkek lehettek !!!
Vendég 2007. 12. 01. 19:26
csucs icenek ieza van erre csak buszkek lehettek !!!
Vendég 2007. 12. 02. 17:46
ez nem egy új zene már, 1-2 éves is van, valamelyik tvbe nem tudtak mi berakni igy hát előkerestek 1 régit. egyébként tényleg nem rossz, de a himnuszt nem illik remixelni

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Himnusz remix botrány! Ki az elkövető? cikk képei
DJ Tiesto - Himnusz remix botrány! Ki az elkövető?