Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sosem hallott 2Pac dalok jönnek karácsonykor

2pac - Sosem hallott 2Pac dalok jönnek karácsonykor

Minden idők legkülönlegesebb 2Pac kiadványa jelenik meg december 3-án: eredeti dalok, remixek és sosem hallott ritkaságok is lesznek a duplalemezes kiadványon. 2Pac 11 évvel a halála után is milliókat keres - a gyilkosait viszont máig sem találták meg.

Újabb kétlemezes 2Pac válogatásalbum jelenik meg december 3-án, ráadásul a rapper dalainak jogaival rendelkező Amaru Entertainment szerint jónéhány szerzemény vár még kiadásra. A készülő THE BEST OF 2PAC – Part 1: Thug és Part 2: Life azonban kétségtelenül az eddigi legjobb válogatás a legendás előadó dalaiból.

Külön érdekesség, hogy a lemez producere 2Pac édesanyja, Afeni Shakur. Az első lemezen, a Thug-on kap helyet többek között a rapper debütáló slágere, a Trapped, a Grammy-díjra jelölt California Love, a Resist the Temptation (amely eddig egyetlen kiadványon sem jelent meg), valamint a Dear Mama friss remixe, amit Anthony Hamilton készített.

2pac - Sosem hallott 2Pac dalok jönnek karácsonykor

A másik lemez, a Life is igazi csemegéket tartogat - többek között a Dopefiend's Dinert, melyben Suzanne Vega vokálját is felhasználták a Tom's Dinerből.

2Pac Shakur 1996. szeptember 7-én Las Vegasban egy Mike Tyson bokszmérkőzés után indult a Luxor hotelbe egyik jóbarátjával, Suge Knight-tal. Az egyik piros lámpánál egy fehér Cadillac hajtott melléjük, amelyből négyen tüzet nyitottak rájuk. 2Pacet a fején, a mellkasán és az alkarján érte találat. A kórházba szállítás után azonnal megoperálták, majd hét napig feküdt kómában. Végül 1996. szeptember 13-án (pénteken) halt meg.

Juhász Gergely

2007. 11. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 22. 16:02
nekem megvan a "PAC'S LIFE" cd és aztis a halála után adták ki és az nagyon jóra sikerült.remélem ez is olyan vagy jobb szinten lesz :) peace
Vendég 2007. 11. 22. 16:03
www.gangstarap.try.hu
Vendég 2007. 12. 02. 23:32
Én örülök hogy hallani Tupac-ról még mindig.
Vendég 2007. 12. 07. 14:16
2 Pac ever

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sosem hallott 2Pac dalok jönnek karácsonykor cikk képei
2pac - Sosem hallott 2Pac dalok jönnek karácsonykor2pac - Sosem hallott 2Pac dalok jönnek karácsonykor2pac - Sosem hallott 2Pac dalok jönnek karácsonykor2pac - Sosem hallott 2Pac dalok jönnek karácsonykor