Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pornósztár akart lenni Kanye West

Kanye West - Pornósztár akart lenni Kanye West

Gyermekkorában ugye mindenki megmondja a tutit, hogy ő egyszer majd vasutas, amerikai elnök meg ilyesmi szeretne lenni. Kanye West például komoly terveket dédelgetett arról, hogy pornószínészként fogja keresni kenyerét. Nem sokon múlt.

Alexis Phifer egy igazi megmentő. Ő ugyanis Kanye West menyasszonya, aki hosszú évek óta kitart szerelme mellett. Phifer és Kanye már akkor is egy pár voltak, amikor hősünknek még köze sem volt a rivaldafényhez, és West akkoriban bizony fura terveket dédelgetett.

A sztár ugyanis komolyan gondolkodott azon, hogy belekóstol a pornó világába. Alexis azonban az utolsó pillanatban lebeszélte párját eme elhatározásról – mondván, ha szerelme ezt a pályát választja, azt még évek múlva is oda fogják dörgölni mindkettejük orra alá.

Kanye West - Pornósztár akart lenni Kanye West

„Ma már csak nevetek az egészen. Nincs szükségem más nőkre Alexis mellett, aki most, édesanyám halála után is a legfontosabb támasz az életemben” – mondta Kanye.

Juhász Gergely

2007. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pornósztár akart lenni Kanye West cikk képei
Kanye West - Pornósztár akart lenni Kanye WestKanye West - Pornósztár akart lenni Kanye WestKanye West - Pornósztár akart lenni Kanye WestKanye West - Pornósztár akart lenni Kanye West