Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön az új Britney-sláger, a Piece Of Me

Britney Spears - Jön az új Britney-sláger, a Piece Of Me

A sztár megint alaposan feladta a leckét az ügyvédeinek, hiszen kiderült: sokkal több pénzt költ szórakozásra, mint a gyermekeire. Sőt, a lurkók helyett mostanában inkább új klipjével, a Piece Of Me-vel foglalkozott.

Spears új videóját Wayne Isham rendezi, az Ő munkája volt a 2002-es I’m Not a Girl, Not Yet a Woman is. A klipben Britney és táncosai megint csupa csajos dolgokat művelnek, pl. táncolnak, meg a parókáikat méregetik össze. Aztán a sztár egyszercsak leveti álruháját és jól elkezdik követni a lesifotósok.

Az énekesnőnek egyébként esze ágában sem volt bevállalni a filmecske komolyabb feladatait, így a táncot a bárpulton és a lépcsőkön való rohangálást inkább a testdublőrére bízta. Érdekes, hogy a klip elkészítése előtt Spears kikötötte: csak napi két órát tud a forgatásra szánni, hiszen szeretné minden szabad percét gyermekeivel, Sean Prestonnal és Jayden James-szel tölteni.

Britney Spears - Jön az új Britney-sláger, a Piece Of Me

Ehhez képest éppen tegnap kürtölte világgá egy ausztrál portál, hogy az énekesnő – állítólag – még mindig csapnivaló anya. Az újság értesülése szerint Britney egy hónap alatt átlag 102.000 dollárt tapsol el partikra és shoppingolásra, míg a picikre mindössze hatezer dollárt áldoz tetemes vagyonából.

Juhász Gergely

2007. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön az új Britney-sláger, a Piece Of Me cikk képei
Britney Spears - Jön az új Britney-sláger, a Piece Of MeBritney Spears - Jön az új Britney-sláger, a Piece Of MeBritney Spears - Jön az új Britney-sláger, a Piece Of MeBritney Spears - Jön az új Britney-sláger, a Piece Of MeBritney Spears - Jön az új Britney-sláger, a Piece Of Me