Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra támad Janet Jackson

Janet Jackson - Újra támad Janet Jackson

Nagy a sürgés-forgás a Jackson testvéreknél, hiszen mostmár biztos: újra összeáll a legendás Jackson 5. A dolog egyik legnagyobb szenzációja, hogy Janet is csatlakozik a bandához, aki ráadásul februárban még saját lemezzel is jelentkezik. Ja, és lefogyott.

Jó nagy fába vágta a fejszéjét Janet Jackson. Csatlakozik ugyanis a jövőre turnéra induló Jackson 5-hoz, ráadásul ezzel párhuzamosan a saját szólókarrierjét is folytatja. A hölgy egyébként kiadót váltott, hiszen a februárban megjelenő új album már a Def Jam felügyelete alatt készül.

A munkából természetesen Janet szerelme, Jermanie Dupri is kiveszi a részét, aki jelenleg Mariah Carey új albumán dolgozik. Janet egyébként a stúdiómunkák közben könyvet is ír, melyben fogyásának történetét meséli el.

Juhász Gergely

2007. 11. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 28. 13:52
Az elmúlt 15 évben úgy három évente felröppent a hír a családi zenekar összeállásáról. Ez Jermaine Jackson álma. Hiszem, ha látom.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra támad Janet Jackson cikk képei
Janet Jackson - Újra támad Janet JacksonJanet Jackson - Újra támad Janet JacksonJanet Jackson - Újra támad Janet JacksonJanet Jackson - Újra támad Janet JacksonJanet Jackson - Újra támad Janet Jackson