Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna jót cselekszik

Rihanna - Rihanna jót cselekszik

Az ifjú énekesnő nagynevű kollégái után szintén jócselekedetbe kezdett. Létrehozott egy alapítványt, amelynek nem is találhattak volna jobb nevet, mint „Believe”, azaz hit. A fiatal sztár beteg gyermekek megsegítésére alapította a szervezetet, hogy mosolyt csaljon a kicsik arcára, és a lehető legtöbb boldogságot vigye mindennapjaikba.

Don't Stop The Music

Az énekesnő az utóbbi időben sikert sikerre halmoz, de nagyon becsülendő, hogy nem szállt el a sikertől, és olyanokról is gondoskodni szeretne, akik kevésbé szerencsések, és nincs olyan boldog életük, mint neki. Főként ezért hozta létre alapítványát az énekesnő. A „Zeit” című német lapnak újságolta boldogan a hírt, hogy mivel foglalatoskodik mostanában. Itt avatott be jótékonykodásának okába, és elmondta, hogy ha találkozik egy gyerekkel, aki komoly betegségben szenved, szeretné, ha a lehető legtöbb időt, ami csak lehetséges, olyan környezetben töltené, ami boldoggá teheti őt, és ahol gondoskodnak róla. Rihanna-ról tudjuk, hogy Barbados-on nőtt fel, így nem meglepő, hogy oda akar gyereknek utazásokat szervezni. Az ottani programokról már konkrét elképzelése is van. A lurkókkal az egész napot a strandon töltenék, és a kedvenc énekeseik szórakoztatnák őket. Hozzátette azt is, hogy nem ismeri azt az érzést, amit a kicsiknek el kell viselniük, de ettől függetlenül igyekszik mindent megtenni azért, hogy a vele eltöltött napokat soha ne felejtsék el. Az alapítvány neve híven tükrözi azt, amit adni szeretne nekik, vagyis hitet az életükbe.
Rihanna mindent elért, amiről eddig csak álmodni mert. A karrierje a lehető legnagyobb rendben van, és a szerelem terén is minden oké nála, amiről Josh Hartnett, a Pearl Harbor című moziból ismert jóképű színész gondoskodik. Fiatal kora ellenére már most felelősségteljesen viselkedik a barbados-i énekesnő, és azon munkálkodik, hogy másokon segíthessen.

Rihanna - Rihanna jót cselekszik

Szabó Anett

2007. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 16. 18:44
Naon De az új zénée naon jóóóóóóóóó
Vendég 2007. 12. 17. 19:02
nagyon de nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég 2008. 01. 05. 12:45
Rihannát szeretem meg a zenéjét is de lehetne valami mondandója is. :S Semmit mondó dalszövegek, de jó zene...
Vendég 2008. 01. 11. 15:43
zsír

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Rihanna jót cselekszik cikk képei
Rihanna - Rihanna jót cselekszikRihanna - Rihanna jót cselekszikRihanna - Rihanna jót cselekszikRihanna - Rihanna jót cselekszik