Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egy politikusért dobog Jamelia szíve

Jamelia - Egy politikusért dobog Jamelia szíve

„Egy igencsak befolyásos hapsi szeretne találkozni velem, aki régóta tetszik” – ezt a meglepő közleményt kürtölte világgá Jamelia. Az énekesnőt ugyanis személyesen Nelson Mandela hívta Afrikába az AIDS világnapja alkalmából rendezendő segélykoncertre.

Superstar

Az egész hétvégi programját lefújta Jamelia, miután a hét közepén személyesen hívta fel kedvenc politikusa, Nelson Mandela. A Dél-afrikai Köztársaság első feketebőrű, Nobel-békedíjas elnöke arra kérte az énekesnőt, hogy Ő is lépjen fel az MTV vasárnap esti gáláján Johannesburgban. A segélykoncertből befolyó összeget az AIDS-ben szenvedő gyermekek gyógyítására fordítják.

Jamelia - Egy politikusért dobog Jamelia szíve

Jamelia természetesen rögtön igent mondott, hiszen Nelson Mandela a kedvenc politikusa. A sztár a Sun magazinnak még azt is elárulta, hogy kiskorában szerelmes volt a Dél-afrikai elnökbe.

Jamelia és Nelson Mandela először két éve találkoztak Londonban egy globális felmelegedésről szóló konferancián. Jó hangulatú beszélgetésük után az énekesnő viccesen azt mondta az újságíróknak, hogy "Úristen, flörtöltem Nelson Mandelaval"...

Juhász Gergely

2007. 11. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy politikusért dobog Jamelia szíve cikk képei
Jamelia - Egy politikusért dobog Jamelia szíveJamelia - Egy politikusért dobog Jamelia szíveJamelia - Egy politikusért dobog Jamelia szíveJamelia - Egy politikusért dobog Jamelia szíve