Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kefir abbahagyja a zenélést?

Kefir - Kefir abbahagyja a zenélést?

A V-Tech tagjai már jóideje külön utakon járnak, Kefir pedig most a zenélés mellett valami egészen másba is belevágott. Az énekes ugyanis elkezdett foglalkozni a gyógynövényekkel, és elég rendesen beindult a biznisz.

Álmodoztam

„A zenélést sosem tudnám abbahagyni, de egy ideje úgy éreztem, szívesen belevágnék egy olyan üzletbe, amelyben nem csak a haszon a fontos, hanem az is, hogy adjak valamit az embereknek. Nyáron megismerkedtem egy mlm rendszerben működő üzleti lehetőséggel, amely a Malajziában termő ganoderma gombából készült gyógyhatású szereket forgalmazza.

Először nem a pénz miatt kezdtem el ezzel foglalkozni, hanem azért, mert hosszú évek óta küzdöttem az allergiával, és ennek segítségével rövid időn belül kigyógyultam belőle. Ezután a közeli ismerőseimmel megláttuk az ebben rejlő üzleti lehetőséget, és ősszel – Európában másodikként – elkezdtük a termékek magyarországi forgalmazását” – mondta Kefir.

Kefir - Kefir abbahagyja a zenélést?

Az énekes azóta már komoly üzleti sikereket tudhat magáénak, pedig mindössze két hónapja foglalkozik komolyan a ganoderma gombából készült termékekkel. Nem csoda, hogy a vállalkozás máris szárnyal, hiszen számos olyan problémára jelent gyógyírt, amellyel manapság gyakran találkoznak az emberek. Így kiválóan hat például az allergiára, a potenciálra, sőt: ennek segítségével a fogyókúrázók és a kávét fogyasztók is találnak a számukra megfelelő egészséges megoldást.

Juhász Gergely

2007. 11. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 11. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 30. 22:16
Eddig abból vett Mercit, hogy fiatal lányok szívét törte össze, és vetette meg velük a cd-it szerelmes számokkal...Most ez a gombatenyésztés. Szánalmasan hangzik, de a pénz ugye az kell. Meg a luxusribancok.
Vendég 2008. 01. 30. 22:22
Most egy taut lány a nője Szlovákiából, pár nap múlva már nála lakott. Vajon méér? Aztán Velence, Thaiföld. Én is elkezdek nyálzenélni. Meg gombászni. ÉS eladom Márknak a kinőtt kocsimat a megunt nőmmel. Muhhaha :D Jolly
Vendég 2008. 02. 04. 1:31
Szánalmas irigy fas.fejek vagytok, és csorog a nyálatok. Remélem belefulladtok.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kefir abbahagyja a zenélést? cikk képei
Kefir - Kefir abbahagyja a zenélést?Kefir - Kefir abbahagyja a zenélést?Kefir - Kefir abbahagyja a zenélést?