Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kaszás Attila emléklemez

Kaszás Attila - Kaszás Attila emléklemez

Kaszás Attila színész - és zenészbarátai egy verses meselemezzel kívánnak megemlékezni tragikusan elhunyt barátjukra. Halála előtt rögzített versfelvételeit felsorakoztató hanganyagot végül barátai fejezték be: többek között Stohl András, Rudolf PÉter, Nagy- Kálózy Eszter vagy Kovács Ákos tolmácsolásában hallhatunk egy-egy mesét. A kiadvány teljes bevételét kisfiának, Jancsikának szánják.

Kaszás Attila versfelvételei 2007 márciusának közepén készültek a Magyar Katolikus Rádióban. Ezek voltak életének legutolsó felvételei… Már akkor megszületett az ötlet, hogy az Attila által elmondott verses mesékből másolatot készítenek barátai kisfiának, Jancsikának. A felvett anyag sajnos már nem tölthetett meg egy CD-korongot.Így úgy döntöttek, befejezik: Attilának és Jancsikának.

Kaszás Attila - Kaszás Attila emléklemez

A lemezen közreműködő valamennyi művész - többek között Rudolf Péter, Pápai Erika, Rátóti Zoltán és Nagy-Kálózy Eszter, Kovács Ákos - , muzsikus, grafikus, hangmérnök, fotós, a kiadó, a nyomda és a rádió önzetlenül állt a kiadvány mellé. Ingyen, ellenszolgáltatás nélkül.

Attila iránt érzett szeretetük volt köztünk a kapocs, és a halála után feltörő megrendítő erejű rajongás, a művészete iránt érzett nagyrabecsülés és tisztelet nyitott meg előttük minden kaput.

A kiadvány teljes bevétele a „Közhasznú Alapítvány Kaszás Attila Szellemi Hagyatékának Ápolásáért" közalapítványon keresztül Kaszás Jancsikáé.

2007. 12. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 12. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 10. 22:26
letöltöttem, megvenni nem érdemes :D
Vendég 2009. 01. 10. 18:32
Degyökérvagy.
Vendég 2009. 11. 24. 15:33
hát az

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kaszás Attila emléklemez cikk képei
Kaszás Attila - Kaszás Attila emléklemezKaszás Attila - Kaszás Attila emléklemez