Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertje

Whitney Houston - Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertje

Tízezer ember tombolta végig Whitney Houston koncertjét Kuala Lumpurban a Live and Loud fesztiválon. Ugyan sokan nem hittek az egykor tündöklő díva visszatérésében, az énekesnő azonban olyan zseniális bulit tartott, amilyet még nem pipáltak Malajziában.

Jócskán elmúlt már éjfél, amikor múlt szombaton a maláj Live and Loud fesztiválon a műsorvezető felkonferálta Whitney Houstont. Több mint tízezer ember várta, hogy vajon mi fog történni. Aztán felment a színpadra egy kirobbanó formában lévő hölgy, és amint kijött a torkán az első hang, szó szerint elszabadult a pokol.

Whitney ugyanis olyan elképesztően tisztán énekelte a Heartbreak Hotelt, mint karrierjének legszebb éveiben. A díva hibátlan koncertet adott a maláj közönségnek, a repertoárjából természetesen nem hiányzott az I Will Always Love You és a Saving All My Love sem.

Whitney Houston - Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertje

Néhány hét múlva lesznek egyébként nyilvánosak a 2008-as európai koncerthelyszínek, és valószínűleg jövő tavasszal jelenik meg az új Whitney Houston album is.

Juhász Gergely

2007. 12. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 06. 14:29
Tényleg klassz kis koncert volt....habár csak az audio-file-okat hallgattam meg,de fantasztikus, milyen sokat fejlődött Whitney!!!:) Csak így tovább!!!!
Vendég 2008. 02. 19. 22:12
Imádom Whitney-t, Ő a Világ legképzettebb hangú énekesnője. Egy igazi DÍVA!
Vendég 2008. 06. 26. 23:18
nem hiába nevezték és nevezik a világ legjobb hangjának. a youtube-n nézzétek csak meg pl. gépeljétek be a következőt: the voice whitney houston and im telling you-t, vagy ha ezt meghallgattátok, akkor az is elképesztő, aminek a cime: whitney houston is tehe biggest diva . ha meghallgatjátok végig ezt a két számát , de nem tekertek bele, akkor meglátjátok, hogy csak egy ilyen énekesnő van mint ő. nézzétek meg csak ezt a kettőt, higgyétek el, hogy éremes. Üdv: Javier
Vendég 2008. 06. 26. 23:21
a youtube-on nézzétek meg azt a számát, amelyiknek a cime: whitney houston and natalie cole- say a little prayer. ez egy régi szám , de érdemes meghallgatni, mert elképesztő.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertje cikk képei
Whitney Houston - Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertjeWhitney Houston - Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertjeWhitney Houston - Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertjeWhitney Houston - Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertje