Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A kezdet sosem könnyű

Back 2 Black - A kezdet sosem könnyű

Ebben a könyvben („Minden kezdet nehéz”) olyan ismert emberek mondják el pályakezdésük történetét, akik már hosszú évek óta kiemelkedő képviselői saját szakmájuknak, hitelesek. Másként fogalmazva a magyar celebekről tudhatunk meg infókat sőt elolvashatjuk Ivan sztoriját is. Érdekes olvasmány, mindenki számára.

A szerkesztők ügyesen „reklámozzák” Ivant, az új sztárt, méghozzá sztárinterjú kötetbe „csomagolva”. Ez viszont nem baj, hiszen maga az író és szerkesztő is nyilatkozik, hogy bizony semmi sem könnyű. A szemfülesek pedig kapnak egy kis bemutatót a média mostani helyzetéről, ahol a legtöbb újságíró nem megy a feldathoz hanem ostromolják őket a producerek és menedzserek. Tény és való, ha jól csináljuk a dolgokat akkor mindkét fél elégedett lesz, elóbb-utóbb.

A kötetben meginterjúvolt sztárok többek között: Havas Henrik, Abebe Dániel, Fehér Anett, Török Ádám, Csonka András, Koltai Róbert, Szekeres Adrienn, Gönczi Gábor és Ivan. Az énekes „Szeretni vágyom” c. dala a VIVA chartlista egyik vezető felvétele. Ez az első nagylemeze, ami csak a könyvvel összecsomagolt formában kapható. Ezek után már nem lepődünk meg ha egy kicsit könnyebb neki az elindulás mint a a könyvben szereplők valamelyikének. Jómagam arra jöttem rá, hogy nem csak a saját hibáinkból tanulhatunk sokat, hanem másokéból is.

Jónap Tamás

2007. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A kezdet sosem könnyű cikk képei
Back 2 Black - A kezdet sosem könnyű