Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Disco Service énekesnője profi táncos is

VIVA - A Disco Service énekesnője profi táncos is

A táncoslány tudja milyen egy tehetségkutatóban részt venni, hiszen annak idején a VIVA TV Táncreakció c. műsorában szerepelt. A tehetségkutató szervezői ráadásul még felkérték, hogy legyen háttértáncosa a kiscsillagoknak. Rontó Kittyvel, Kocsis Tiborral és Kovácsovics Fruzsinával együtt szórakoztatta a közönséget.

"A produkcióba ,mint versenyző jelentkeztem az utolsó rostán estem ki, ahol volt szerencsém találkozni Papp Timivel a műsor koreográfusával és neki köszönhetően szerepelhetek a műsorban mint háttértáncos jelenleg több stílusban mutathatom meg mit is tudok. Jó lenne még további produkciókban is részt venni, de ha nem sikerül akkor sem leszek szomorú. Szerencsére a Disco Service formáció felkért énekesnőnek is, így nem unatkozom mostanság. Amúgyis közel áll szívemhez a retro és a mai popzene. Nemrégiben jelent meg a lemez és a „Boys Boys Boys” c. Sabrina sláger máris újra népszerű a honi szórakozóhelyeken. Természetesen a koreográfiát is jómagam készítem pár kíváló táncos segítségével. A tánc tesz boldoggá, az éneklés pedig csak öröm. Ami pedig a műsort illeti a 4 For Dance csapat a kedvencem, remélem ők nyernek mert eléggé szoros a küzdelem most.” – nyilatkozta a profi táncos.

A fiatal lány LL Junior „Akarom, hogy érezd” c. aktuális klipjében is táncol, valamint részt vesz a Disco Service ünnepi turnéján és a Jamland tánciskola fellépésein.

Jónap Tamás

2007. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Disco Service énekesnője profi táncos is cikk képei
VIVA - A Disco Service énekesnője profi táncos is