Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VIVA, a segítőkész segítő kéz

VIVA - VIVA, a segítőkész segítő kéz

Idén ötödik alkalommal ismét megrendezi a VIVA a Teleton jótékonysági hétvégét december 22-23-án. A maratoni hosszúságú élő műsor egy izzíg-vérig szórakoztató program lesz, sztárokkal, izgalmas sztorikkal, produkciókkal és vidám programokkal. Ezúttal egy nemes cél érdekében beszélgetnek és mókáznak hazánk hírességei a VIVA stúdiójában.

A jótékonyságban résztvevők készpénzzel és emelt díjas telefonhívással tudnak hozzájárulni, hogy elindíthassa új, Immunológiai Osztályát a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekklinika. A Tűzoltó utcai Gyermekklinikaként is emlegetett intézmény egyebek között a magyarországi gyermek tumor-leukémiai központ, ami azt is jelenti, hogy az országban előforduló daganatos gyermekek mintegy harmadát itt kezelik. A Teleton hétvége alatt tett felajánlások kétséget kizárólag a legjobb helyre kerülnek. Erről tanúskodik az a tény is, hogy már évek óta hagyományosan az egész hazai sztárvilág a kezdeményezés mellé áll; nemcsak szerepléssel, hanem konkrét juttatással is!

VIVA - VIVA, a segítőkész segítő kéz

Az összeségében 13 óra hosszúságú élő programot a VIVA több műsorvezetője fogja felváltva vezetni szombaton 10:00-12:00.ig, és 13:00-18:00-ig, illetve vasárnap 10:00-12:00-ig és 14:00-18:00-ig. Ada, Kisó, Kristóf, Szasza, Sári Évi és Dj Newl meg is látogatták a beteg gyerekeket a kórházban, hogy egy kicsit felvidítsák őket az ünnepek közeledtével. A zenecsatorna sztárjai igyekeztek lekötni a csöppségek figyelmét, hogy legalább egy kis időre kikapcsolódjanak. Kisó és Kristóf például mesekönyvekből olvastak fel az ágyhoz kötött gyerekeknek. Josh és Jutta fogják az idei Teleton dalt és klipet elkészíteni, akik emellett természetesen maguk is bőkezű adományozói a gyűjtésnek.

Ahogy a Teleton elnezvezésben is benne van az ajánlatokat telefonon lehet megtenni az élő maratoni hétvége alatt december 22-23-án!

Az adományvonal száma: 91/335-035

Jónap Tamás

2007. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VIVA, a segítőkész segítő kéz cikk képei
VIVA - VIVA, a segítőkész segítő kézVIVA - VIVA, a segítőkész segítő kéz