Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra megrengeti a világot a Gnarls Barkley

Gnarls Barkley - Újra megrengeti a világot a Gnarls Barkley

A Crazy még meg sem jelent, amikor már simán lenyomott mindenkit a lemezpiacon. Barkleyék ugyanilyen bravúrra készülnek az új albummal is.

Crazy

A Gnarls Barkley a hét közepén kikotyogta a New York Timesnak, hogy újabb nagy dobásra készülnek. A duó ugyanis bejelentette: 2008 első félévében jelenik meg második albumuk, amin már több mint egy éve dolgoznak.

„Már megvagyunk egy csomó új dallal. Aki a Crazy-re azt mondta, hogy jó, szorozza meg nyugodtan tízzel. Remek megoldásokat teszünk a lemezre. Szerencsére nem kellett kapkodnunk, szépen nyugodtan felvettünk mindent és reményeink szerint jövő tavasszal már ki is jövönk a St Elsewhere folytatásával” – mondta a duó egyik fele, Danger Mouse.

Gnarls Barkley - Újra megrengeti a világot a Gnarls Barkley

Mint ismert, a Gnarls Barkley első slágere, a Crazy tavaly úgy lett No1 Londonban, hogy meg sem jelent kislemez formában. Barkleyék ezzel történelmet írtak, hiszen amellett, hogy a Crazyt 2006 legjobb dalává választották, ez lett az elmúlt 15 év legnagyobb sikere is a szigetországban.

Juhász Gergely

2007. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra megrengeti a világot a Gnarls Barkley cikk képei
Gnarls Barkley - Újra megrengeti a világot a Gnarls BarkleyGnarls Barkley - Újra megrengeti a világot a Gnarls BarkleyGnarls Barkley - Újra megrengeti a világot a Gnarls BarkleyGnarls Barkley - Újra megrengeti a világot a Gnarls Barkley