Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Itt az év botránya: kitúrják Jay-Z-t a Def Jamből

Jay-Z - Itt az év botránya: kitúrják Jay-Z-t a Def Jamből

Voltak balhék szép számmal idén, de a Fifty-Kanye affér, a Winehouse história és a Britney-ámokfutás összesen sem üt akkorát, mint a most kirobbant ügy. A Def Jamnél ugyanis azon vannak, hogy lapátra tegyék a cég fejét, Jay-Z-t.

Numb/Encore

Jay-Z neve mára egybeforrt a Def Jammel. A megakiadó már a kezdetektől elképesztő bevételt termelt, de kétségtelen, hogy Jay vezetése alatt vált az amerikai lemezpiac egyik legjobban működő vállalatává. Beyoncé párja viszont már régóta nem végez érdemi munkát az istállónál, csak bemegy néha hátradőlni a bőrfotelbe és ezért felvesz pár dollármillát havonta.

Éppen ez szúrt szemet a Def Jam vezetésének, akiknek egyelőre eszük ágában sincs meghosszabbítani a rapmogul szerződését.

Jay-Z - Itt az év botránya: kitúrják Jay-Z-t a Def Jamből

„Jaynek mértéktelen kívánságai vannak, nagyon-nagyon sok pénzért. Szeretjük őt, de mindenki tudja, hogy sosincs az irodának még a környékén sem. Ennek ellenére a csillagászati fizetésén kívül rengeteg plusz juttatást is szeretne. Ha ezeknek csak a töredékét teljesítenénk, már amiatt el kellene küldenünk egy csomó munkatársat. Jay-Z szerződése 2007. december 31-én lejár, így komoly döntés előtt állunk” – mondta a kiadó egyik jogásza.

Jay-Z jelenleg Párizsban tartózkodik, december 4-én ott ünnepelte harmincnyolcadik születésnapját. A sztár telefonon már tárgyalt az ügyben a Def Jammel, de új fejlemények csak akkor várhatók, ha visszarepül New Yorkba.

Juhász Gergely

2007. 12. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 08. 22:00
Semmi

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Itt az év botránya: kitúrják Jay-Z-t a Def Jamből cikk képei
Jay-Z - Itt az év botránya: kitúrják Jay-Z-t a Def JambőlJay-Z - Itt az év botránya: kitúrják Jay-Z-t a Def JambőlJay-Z - Itt az év botránya: kitúrják Jay-Z-t a Def JambőlJay-Z - Itt az év botránya: kitúrják Jay-Z-t a Def Jamből