Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Közös műsorban a győztesek

Simon Cowell - Közös műsorban a győztesek

A brit és amerikai zenepiacon nincs fontos tehetségkutató verseny Simon Cowell nélkül. A producer hatalmas dobásra készül, egy monumentális showműsor létrehozásán dolgozik.

Simon Cowell részt vett a két sorozatot megélt brit Pop Idol zsűrijében, és részt vesz annak jelenleg is nagy sikerrel futó amerikai megfelelője, a hetedik szériánál tartó American Idol zsűrijében. Ezen kívül a The X Factor zsűritagjaként és az America’s Got Talent producereként is dolgozik, de szerepelt a Britain’s Got Talent zsűrijében is. Jelenleg egy monumentális show létrehozásán is fáradozik. A 2008 őszére tervezett műsorban korábbi tehetségkutatókban diadalmaskodó huszonöt fiatal mérné össze a tudását a földkerekség minden tájáról. A győztes „A világ legtehetségesebb embere” cím mellé egymillió dollárt kapna. A show akár kétszázmilliós nézettséget is eredményezne világszerte. (Új Szó)

Puha József

2007. 12. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2007. 12. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 14. 12:17
Simont hihetetlenül tehetséges, okos embernek tartom, nagyon hálás vagyok neki többek között azért is, hogy "megalkotta" nagy kedvencemet, az Il Divo-t. :-))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Közös műsorban a győztesek cikk képei
Simon Cowell - Közös műsorban a győztesekSimon Cowell - Közös műsorban a győztesek