Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mi már tudjuk, mi lesz a következő Joss Stone sláger

Joss Stone - Mi már tudjuk, mi lesz a következő Joss Stone sláger

Már végzett következő albumának stúdiómunkálataival Joss Stone. Az énekesnő új korongja L-O-V-E címmel jelenik meg 2008. tavaszán, az első single pedig a Baby, Baby, Baby lesz január 14-én. Stone egyébként az új Keira Knightly filmhez is írt egy dalt.

Tell Me What Were Gonna Do Now

Még csak húszéves, de jövőre már negyedik stúdióalbumát dobja piacra Joss Stone. Érdekes, hogy az új sláger, Baby, Baby, Baby eredetileg az idén márciusban megjelent Introducing Joss Stone című korongon kapott volna helyet, ám valamiért lehagyták róla.

Stone negyedik albumának munkálatai rendben zajlottak - nem úgy, mint legutóbb. Márciusban ugyanis a producerguru Dallas Austin egy interjúban azzal vádolta a sztárt, hogy képes bárkivel lefeküdni, aki ír egy jó dalt Neki.

Joss Stone - Mi már tudjuk, mi lesz a következő Joss Stone sláger

Az énekesnőt egyébként életében először egy filmzene megírására is felkérték, amiben ráadásul kedvenc színésznője, Keira Knightly játssza majd a főszerepet.

Juhász Gergely

2007. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mi már tudjuk, mi lesz a következő Joss Stone sláger cikk képei
Joss Stone - Mi már tudjuk, mi lesz a következő Joss Stone slágerJoss Stone - Mi már tudjuk, mi lesz a következő Joss Stone slágerJoss Stone - Mi már tudjuk, mi lesz a következő Joss Stone slágerJoss Stone - Mi már tudjuk, mi lesz a következő Joss Stone sláger