Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ashlee Simpsonnak elege van a vetkőzésből

Ashlee Simpson - Ashlee Simpsonnak elege van a vetkőzésből

December 6-án leforgatták Ashlee új klipjét. A hölgy kicsit besokallt attól, hogy szexi pózokban ugráljon, úgyhogy kedvenc művésze, Salvador Dali szürreális stílusában készítették a videót. Ezt sosem bocsátjuk meg neki.

La La

Out of My Head (Ay Ya Ya) - ez lesz az első single Ashlee Simpson harmadik stúdióalbumáról, amely jövő márciusban jelenik meg.

"Nagyon szeretem Salvador Dalit. Olyan szürreális lesz az új klip, mint az Ő festményei, egy kicsit ugyanis elegem van abból, hogy összevissza ugráljak pár szűk ruhában" - mondta az énekesnő.

A korong Timbaland segítségével készül, aki a nyolcvanas évek zenéjét keveri majd a mai hangzással Ashlee harmadik lemezén. Azért a kivételesen nem vetkőző énekesnő nem fog ki rajtunk: összegyűjtöttünk róla néhány igazán szemrevaló képet a lenti galériában, a fenti videón pedig megtekinthető a nem kicsit szemtelen La La klipje. Jó szórakozást.

Juhász Gergely

2007. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ashlee Simpsonnak elege van a vetkőzésből cikk képei
Ashlee Simpson - Ashlee Simpsonnak elege van a vetkőzésbőlAshlee Simpson - Ashlee Simpsonnak elege van a vetkőzésbőlAshlee Simpson - Ashlee Simpsonnak elege van a vetkőzésbőlAshlee Simpson - Ashlee Simpsonnak elege van a vetkőzésbőlAshlee Simpson - Ashlee Simpsonnak elege van a vetkőzésből