Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pierrot dedika és koncert – másképp!

Pierrot - Pierrot dedika és koncert – másképp!

A festett arc már a múlté, ám Pierrot dalai – akár kitűnő átirataira, akár nagyszerű saját szerzeményeire gondolunk – ma is működnek. Bár öt éve jelent meg utolsó albuma, a Gallery, december 21-én, 16 órától mégis okkal fog dedikálni a Duna Plaza egyetlen kétszintes áruházában, majd tíz nappal később a Tháliában lép közönség elé.

Ismert forgatókönyv, hogy egy művész új alkotása kapcsán szívesen veszt részt dedikáláson, s az sem meglepő, ha nem sokkal később koncert vagy turné formájában is lehetőséget ad a személyes találkozásra. Csakhogy ezúttal másról van szó.

A művészt ismerők számára nem titok, hogy a számos tehetségkutatón zsűritagaként is bemutatkozó alkotó megrögzött kalandjátékos. Számos játékprogramot vitt végig az elmúlt évek során, mi több, ő maga is megpróbálkozott a kalandjáték-írással. A hobbiként indult kísérletből született meg az Agon nevű produkció, melynek a napokban készült el a folytatása. Az Agon – Toledo: Az elveszet kard című erőszak- és vérmentes, mégis kellő izgalmat és meglepően sok kihívást tartogató alkotás két év komoly munkájának eredménye. Míg a szinkronban számos ismert színész bizonyított (a főszereplőt Végvári Tamás szólaltatja meg), addig Pierrot a történetírás mellett a hangulatos kísérőzenék megkomponálását is magára vállalta.

Az aranyvasárnap előtti péntek nagyszerű alkalmat biztosít a Pierrot-rajongóknak, illetve a kalandjátékokkal ismerkedőknek, hogy ne csak autogramra vadásszanak, de pár szót válthassanak, netán egy-egy túlságosan is embert próbáló Agon-feladvány kapcsán segítséget is kérhessenek a művésztől, aki a Duna Plaza legnagyobb műszaki áruházában osztja majd az aláírását.

Akik nemcsak látni, de előadóként hallani is akarják kedvencüket, ráadásul sosem szerették az óévbúcsúztatók trombitázós-mulatós/nótázós elkerülhetetlenségeit, azoknak az esztendő utolsó napján a Thália Színházban a helyük! Az egykori Jardin d’Hiver (Télikert) bizonyára jó apropót ad majd a Chanson d’Hivernek (Téli dal) is, hiszen a Szilveszter Pierrot-val egyszerre ígérkezik pompásnak és intimnek, mivel a Café album kamarajellegénél is különlegesebb, mindössze három hangszer segítségével megelevenedő szerzemények meghitt módon koronázhatják meg 2007 utolsó óráit, perceit.

Balajti Péter

2007. 12. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2007. 12. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2015. 03. 30. 11:41
Sok sikert!
DOMS 2015. 10. 16. 10:50
a finanszírozás honfitársaik kell ajánlatot helló doms.henri.fernand@gmail.com Mi vagyunk a magánszemélyek, akik nyújtunk hitelt 4000 000 FT 970 00 0000 FT bárki képes visszafizetni érdeklődéssel rendelkezik alacsony 3 %-os. Egyének, akik kínál, hitelezés, súlyos egyének, akiknek szükségük van a kisvállalkozások, érdeklődés szerint a kérelem összege, hogy arány csak 3 %-át személyes befektetések között vagyunk. Tesszük és nemzetközi nyújtott helyi hitelek emberek mindenhol a világon. Szervezetünk nem egy Bank, és nem kell sok dokumentumot. hitel, tisztességes és becsületes és megbízható. Contact me ma, és tudassa velem az összeget szeretne fizetni. Én kész vagyok, hogy felel meg. Kérjük, csatlakozzon hozzánk a erre a címre: doms.henri.fernand@gmail.com

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pierrot dedika és koncert – másképp! cikk képei
Pierrot - Pierrot dedika és koncert – másképp!