Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Morcheeba album februárban

Morcheeba - Új Morcheeba album februárban

Elképesztő felmérést olvastunk a minap: az amerikai diákok nagy része nem ismeri a "Rómát sem egy nap alatt építették" mondást, bezzeg a híres Morcheeba sláger kapásból beugrik nekik. Kész az együttes új albuma.

Rome Wasn't Built In a Day (Live)

2008. február 4-én jelenik meg a milliós lemezeladásokkal büszkélkedő Morcheeba hatodik stúdióalbuma Dive Keep címmel. Az első új dal, az Enjoy the Ride kislemez formájában január 28-tól lesz elérhető, de nem kizárt, hogy a rádiós premierre még idén sor kerül.

A friss Morcheeba sláger egyébként baromi érdekes körülmények között született: a frontember Both Ross és a szövegíró Judie Tzuke végigbeszélgettek egy hosszú repülőutat Los Angelesbe, és az általuk érintett témákból írták meg az Enjoy the Ride-ot, állítólag mindössze húsz perc alatt.

Morcheeba - Új Morcheeba album februárban

"Tökéletes lett a dal. Egyszerű dolgokról szól és olyan isteni a hangzása, mint amilyen Fleetwood Macé volt fénykorában" - mondta Both.

Juhász Gergely

2007. 12. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Morcheeba album februárban cikk képei
Morcheeba - Új Morcheeba album februárbanMorcheeba - Új Morcheeba album februárbanMorcheeba - Új Morcheeba album februárbanMorcheeba - Új Morcheeba album februárban