Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jessica Simpson bájai újra szélesvásznon

Jessica Simpson - Jessica Simpson bájai újra szélesvásznon

Már augusztusban a mozikba került volna Jessica új filmje, ám az énekesnő szó szerint nem tudott megbirkózni az öt sornál hosszabb monológokkal. Emiatt majdnem fél évet csúszott a premier, de december 21-én Texasban végre (?) bemutatják a Szőke Ambíciót.

Take My Breath Away

Három nappal karácsony előtt érkezik a mozikba Jessica Simpson és Luke Wilson első közös filmje. A Szőke Ambíció premierje eredetileg augusztusban lett volna, de Simpson kisasszony nem volt képes tisztességesen megtanulni a szövegét, így a film producere - aki nem mellesleg az édesapja - befagyasztotta a forgatást.

Egy ideig úgy tűnt, hogy a filmből végül nem is lesz semmi, de a hét végén kitűzték a december 21-i premiert. A mozit először Texasban kezdik vetíteni, mivel Jessica és Owen is ott született.

Jessica Simpson - Jessica Simpson bájai újra szélesvásznon

A tengerentúli kritikusok már most darabokra szedték a szerintük említésre sem méltó romantikus vígjátékot, úgyhogy mi "Csak a szépre emlékezünk" alapon fentebb jól megmutatjuk, milyen jól áll Simpsonnak a Berlin-féle Take My Breath Away.

Juhász Gergely

2007. 12. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jessica Simpson bájai újra szélesvásznon cikk képei
Jessica Simpson - Jessica Simpson bájai újra szélesvásznonJessica Simpson - Jessica Simpson bájai újra szélesvásznonJessica Simpson - Jessica Simpson bájai újra szélesvásznonJessica Simpson - Jessica Simpson bájai újra szélesvásznon