Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Véget ért Celine Dion maratoni showja Vegasban

Celine Dion - Véget ért Celine Dion maratoni showja Vegasban

Szinte hihetetlen, de Celine Dion 2003 márciusától 2007 decemberéig megállás nélkül, hetente ötször koncertezett a Las Vegas-i Caesar's Palace hotel The Colosseumban. A tegnap befejeződött show csaknem félmilliárd dollárral hízlalta az énekesnő számláját.

What a Wonderful World - Live In Las Vegas

Szombat éjjel véget ért Celine Dion három és fél évig tartó vegasi turnéja. Az énekesnő a Ceasar’s Palace hotel The Colosseum luxusszálló 4000 férőhelyes koncerttermében utolsóként My Heart Will Go On című világslágerét énekelte el, majd elképesztő tapsvihar után könnyek között köszönte meg a közönség szeretetét.

A vegasi maraton szombati, utolsó showját természetesen Celine férje, Angelil és gyermeke, Rene is megnézte, akik a show végén egy hatalmas rózsacsokorral rohantak fel a színpadra.

Celine Dion - Véget ért Celine Dion maratoni showja Vegasban

„Nehéz elhinni, hogy vége. Imádtam ezt a majdnem négy évet Vegasban és bár nagyon nehéz volt, minden percét élveztem. Remélem, anyaként is legalább olyan jól helytállok majd, mint énekesnőként” – nyilatkozta a turné végén Dion.

A sztár azonban csak néhány hetet tölt pihenéssel, hiszen hamarosan indul 2008-as turnéja. Céline életében először most koncertezik majd Ázsiában, de természetesen fellép Amerikában és Ausztráliában, az öreg kontinensen pedig Londonban, Párizsban, Berlinben, és állítólag Prágában és Bécsben is elvarázsolja a közönséget.

Juhász Gergely

2007. 12. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 17. 18:17
Kedves Gergely! Köszönjük a music.hu-ra írt Celine Dion cikket, örökm volt magyar oldalon is ilyet olvasni! Azonban Prágában sajnos nem fog fellépni Celine jövőre, de Bécsben igem, július elsején fél nyolckor. Még egyszer szeretnénk megköszönni a magyar cikkekhez képesti páratlan helytállóságot! www.celinedion.hu
Vendég 2008. 05. 15. 17:34
Olyan szomorú, hogy Ceine nem jön hazánkba. Remélem minél előbb ellátogat majd egy csodás koncert erejéig. Röviden:Celine jöjjön Magyarországra

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Véget ért Celine Dion maratoni showja Vegasban cikk képei
Celine Dion - Véget ért Celine Dion maratoni showja VegasbanCeline Dion - Véget ért Celine Dion maratoni showja VegasbanCeline Dion - Véget ért Celine Dion maratoni showja VegasbanCeline Dion - Véget ért Celine Dion maratoni showja Vegasban