Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mick Jaggert januártól kirabolják egy sorozat kapcsán

Mick Jagger - Mick Jaggert januártól kirabolják egy sorozat kapcsán

Raboljuk ki Mick Jaggert! címmel új premier sorozat indul január 18-án az AXN műsorán, melyben hat ártalmatlan és szeretetreméltó alak elhatározza, hogy kitörnek végre szerencsétlen életükből, és ehhez a legcélravezetőbb megoldásnak számukra az tűnik, ha betörnek Mick Jaggerhez. A 20 perces epizódokból álló akció-vígjáték producere és részbeni főszereplője maga a Rolling Stones énekese.

Eugene Gurkin’s (Donal Logue) húsz éve megélhetési forrásként WC-ket suvickol. Egy munkatársa hirtelen halála azonban elgondolkodtatja az élet értelméről, és úgy dönt, ez így nem mehet tovább, a kefe helyett inkább sorsa irányítását veszi kézbe. Nagy álma, hogy egy kis bárt nyisson New Yorkban, ám iskolai végzettség és mindenfajta megtakarítás híján egy fitying banki kölcsönre sem számíthat. Egy véletlenül elcsípett tv-műsor azonban nagy ötletet ad neki: kirabolja Mick Jagger Central Park Westbéli luxuslakosztályát, és ezzel a kínzó egzisztenciális válság már meg is van oldva!

A sorozatos megpróbáltatások bizony próbára teszik hőseinket, akik így-vagy úgy, de a történet végére mindenképpen gazdagodnak. A könnyed szórakozást ígérő Raboljuk ki Mick Jaggert! januártól 13 héten át lesz látható az AXN műsorán. Az akció-vígjátékot kedvelő nézőkön túl a Rolling Stones rajongókat is képernyő elé csábíthat a nem mindennapi sorozat, ugyanis Mick Jagger valóban feltűnik a sorozatban, melynek egyik producere is egyben.

Jónap Tamás

2007. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mick Jaggert januártól kirabolják egy sorozat kapcsán cikk képei
Mick Jagger - Mick Jaggert januártól kirabolják egy sorozat kapcsán