Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williams is beint az EMI-nak

Robbie Williams - Robbie Williams is beint az EMI-nak

Valami tényleg van a levegőben: Paul McCartney és a Radiohead után Robbie Williams is szakítani készül az EMI-jal. A fenegyerek a februárban megjelenő Let’s Swing Again című albuma után más kiadó után néz, mert szerinte az EMI rosszabb, mint a Take That.

Eternity - mindenkinek, aki szereti.

Az énekes 2002-ben négy albumra szóló szerződést írt alá az EMI-jal, amit jelen állás szerint esze ágában sincs meghosszabbítani – ráadásul a szakítást Robbie menedzsere, Tim Clark is támogatja. Clark szerint ugyanis a kiadó radikális zenei változást akar ráerőltetni a művészekre, akiknek így nem marad más választásuk, minthogy elhagyják az istállót.

Ezt fontolgatja Paul McCartney is, aki pár napja egy nyilatkozatában azt mondta: „Egy kicsit unom már, amit az EMI-nál művelnek”. Mint ismert, a Radiohead is borsot tört a cég orra alá, új albumukat ugyanis mindenki annyi pénzért töltheti le, amennyiért akarja; például akár kétszáz forintért is.

Robbie Williams - Robbie Williams is beint az EMI-nak

Robbie Williams új lemeze, a Let’s Swing Again már készen van, valószínűleg ez jelenik meg utoljára az EMI színeiben 2008 februárjában.

A sztár egyébként nemcsak a kiadónak, hanem a Take Thatnek is beintett. Gary Barlow sokadik megkeresésére ugyanis pár napja telefonon azt mondta: „Most sokkal fontosabb dolgom van, mint a Take That, ugyanis kutyát sétáltatok”…

Juhász Gergely

2007. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie Williams is beint az EMI-nak cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams is beint az EMI-nakRobbie Williams - Robbie Williams is beint az EMI-nakRobbie Williams - Robbie Williams is beint az EMI-nakRobbie Williams - Robbie Williams is beint az EMI-nak