Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készül a visszatérésre a Destiny’s Child

Destiny's Child - Készül a visszatérésre a Destiny’s Child

Várható volt, hogy a comeback őrület előbb-utóbb a Destiny's Child-ot is eléri. Beyoncé nemrég egy koncerten Kelly Rowlanddel és Michelle Williamsszell énekelte el a Survivort, majd elhatározták: felélesztik minden idők egyik legjobb lányzenekarát.

8 Days Of Christmas

Beyoncé, Kelly és Michelle hetek óta a Destiny's Child újraindításán dolgoznak. "Elkapott minket az újjáalakulási őrület. Semmilyen szempontból nem példaképünk a Spice Girls, de hozzájuk hasonlóan mi is gondolodunk az újrakezdésen, rögtön a karácsonyi őrület után" - mondta Knowles.

Az ötlet egy Los Angeles-i Beyoncé koncerten öltött testet, amire Michelle és Kelly is elmentek. Beyoncé pedig egyszercsak - állítólag spontán, nem előre megbeszélt forgatókönyv alapján - felhívta őket a színpadra és jól elénekelték Survivor című dalukat.

Destiny's Child - Készül a visszatérésre a Destiny’s Child

"Hihetetlen érzés volt újra a lányokkal énekelni. Szerintem mindhárman nagyon élveznénk megint a közös munkát" - nyilatkozta szűkszavúan Michelle. A hölgynek bőven lesz alkalma megtárgyalni Beyoncével a zenekar jövőjét, hiszen a csajok évek óta közösen karácsonyoznak. Michelle és Knowles most is együtt ebédelnek december 24-én, de a két ünnep között is többször találkoznak.

Juhász Gergely

2007. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készül a visszatérésre a Destiny’s Child cikk képei
Destiny's Child - Készül a visszatérésre a Destiny’s ChildDestiny's Child - Készül a visszatérésre a Destiny’s ChildDestiny's Child - Készül a visszatérésre a Destiny’s ChildDestiny's Child - Készül a visszatérésre a Destiny’s ChildDestiny's Child - Készül a visszatérésre a Destiny’s Child