Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sikeres Bartók Eszter második lemeze

Bartók Eszter - Sikeres Bartók Eszter második lemeze

Bartók Eszter második szerzői lemeze szépen szerepel az elgondolkodtató zenék kedvelőinek körében. Eszternek ugyanis másodjára is sikerült egy olyan dalokat tartalmazó albumot alkotnia, amelyen saját szemén keresztül lehet megismerni egy varázslatos világot. Erre utal a korongon szereplő kicsi rajz is, amely egy kulcslyukon felvillanó szürreális világot láttat.

A világ feltárul, ha a cd-vásárló beteszi a korongot a lejátszóba, hiszen akkor láthatóvá válik a kép. Az Eszter elképzelései alapján készült rajz tökéletesen illeszkedik a dalokhoz: mesés, személyes, lélekkel teli, de egyben titokzatos is.

Az album első számához már szeptemberben elkészült egy remek koncepcióval ellátott klip, amely természetesen az album további munkálataihoz hasonlóan Eszter ötleteit és munkáját dicséri. A klippel együtt az Üvegvilág című számot a rádiók is elkezdték játszani, így egyre több helyen lehetett hallani a kicsit keleties hangulatú számot. A klip is bekerült az októberben útjára indult magyar MTV csatorna játszási listájára, ahol sokáig az első 20 leggyakrabban játszott klip közt rotálódott. Bartók Eszter a lemezmegjelenésével egy időben országos médiaturnéra indult, ahol az ország majd minden szegletébe ellátogatott és számos rádió- illetve tévéállomásnak is nyilatkozott.
Az Indigo című album dalainak megírása, felvétele és megjelentetése után tehát még nagyon sok tennivalója akad az énekesnőnek. A médiaturné után ugyanis új lendülettel fog majd neki Eszter a 2008-as évnek, hiszen a főleg akusztikus hangszerelésű lemez anyagából egy „unplugged”koncertet tervez színpadra vinni, amelyen természetesen nemcsak énekelne, hanem saját magát kísérné gitáron.

2007. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2007. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sikeres Bartók Eszter második lemeze cikk képei
Bartók Eszter - Sikeres Bartók Eszter második lemeze