Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtak

Beyonce - Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtak

Néhány párizsi lap tudni véli, hogy Beyoncé Knowles és Jay-Z a hétvégén kimondták a boldogító igent a francia fővárosban. Idén már háromszor volt erről szó, de eddig soha nem lett semmi a dologból. Ami érdekes, hogy most csináltattak egy közös tetoválást is.

Bonnie and Clyde

Állítólag egy nagyon szolíd és apró ceremónia keretében a hétvégén Párizsban összeházasodott Beyoncé és Jay-Z. Ezt a hírt ugyan idén már vagy egy tucatszor világgá kürtölte a sajtó, de Franciaországban bizony történt valami komoly is.

Beyoncé és Jay ugyanis csináltattak egy közös, gyűrűt ábrázoló tetoválást a gyűrűsujjukra. Na erre tessék gombot varrni.

Beyonce - Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtak

"Nem akartak nagy felhajtást, csak szerettek volna egy kicsit romantikázni a szerelem fővárosában" - mondta egyik ismerősük.

A sztárpárocska 2002-ben gabalyodott össze, amikor a Bonnie and Clyde című dalt készítették. Azóta évente kétszer-háromszor behülyítik a világot azzal, hogy szakítanak, aztán összeházasodnak, gyermeket vállalnak, stb. Lehet, hogy most is ez történt...

Juhász Gergely

2007. 12. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
suzo,xoxo,(L)Pussy(L) 2007. 12. 21. 11:39
Nem tom ,nekem tetszik
Vendég 2008. 07. 12. 12:34
Nagyon jo lenne ha Beyonce es Jay-Z osszehazasodnanak, mondjuk jay-z nem egy hetszepseg de legalabb Beyonce szereti es ez a legfontossab es aki nem orul Beyonce es Jay-Z hazasaganak az tartsa meg maganak es ne irja ki!!!!!!!! BEYONCE FORaver.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtak cikk képei
Beyonce - Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtakBeyonce - Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtakBeyonce - Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtakBeyonce - Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtakBeyonce - Beyoncé és Jay-Z állítólag megint összeházasodtak